אני פורש,

G a v ® i e L

New member
אני פורש,

פורש יריעת ברזנט שחורה ועבה מעל כל הציוד, שם בפינת החדר העותומאני, מתחת לאחת הקשתות העתיקות, כמו תכריכים על תקופה נפלאה וקצרה, נפרד ממך ציוד נפלא, עשינו ביחד נפלאות, נסוג עוד מעט אחורה, נועל את דלת העץ הכבדה, מביט במבנה העתיק הזה, שאין לו דורש, שידע בוודאי ימים טובים יותר, אילו רק יכל לספר... לעיתים הרגשתי בו כמו אסיר, לעיתים כמו אציל, וחייב לציין שהוא ממוקם, ממש בלב שדות חציל, אז נפרד גם ממכם, שדות נצחיים הנמשכים עד לאופק, כמו מרבדים רכים שרוחות תקווה והתחדשות נושבת בהם, וגם ממך טרקטור בודד ורחוק, שחורש בהם בלי סוף, אני נפרד. השכנים בבתי הקרקע, כנופיית הכלבים שקיבלה את פניי כל בוקר, להקות הצפורים הנודדות שטווחו באכזריות באוטו שלי, מהנערה הנפלאה שאהבה אותי וחזרה בתשובה, מכל אלה אני נפרד. שמח על ההזדמנות התמוהה שהייתה לי, לרדת מרכבת השדים של קיומי הקודם, ולטבול במעיין מופלא שכזה, שאיזן, הפרה, גילה ובנה אותי אותי קצת אחרת לא נפרד מהתודעה המדהימה שרכשתי, על עצמי בפרט, ועל רוח האדם בכלל, על השלווה שבפשטות, על האושר שבבסיסיות, אלו הדברים שמוציאים את הטוב שבבני האדם. זהו,אני כבר מתחיל לשעמם את עצמי. שבת שלום.

henush7

New member
../images/Emo73.gif נוסע

נוסע בנתיבי החיים בדרך למעלה
בהצלחה

Rinattt

New member
לפרוש בשיא... ../images/Emo8.gif

ככה הזכרונות נעימים יותר...
בהצלחה

גלי10

New member
רגעעעעעעעעעעעעע

אני עוד חייבת משו
ודפקא מתאים לזה להיות במקום כמתואר לעייל. אז חכה
התענג עוד קצת על אותו המקום...

גלי10

New member
../images/Emo124.gif הו קיי , הנה זה בא )))))

שייפרץ לך הסכר במהירה בכל נוף בכל שביל בשבילֵיך בשבילך

G a v ® i e L

New member
וויייי, הקדשת לי שיר !

תודה תודה תודה !!! כיף לשמוע ! ועכשיו תורך לבקש דבר מה,

יערית

New member
עבודה נפלאה של גלי

לא רק השיר,אלא הקו שמחבר בין השמיים לארץ, הקו שכ"כ יפה הדגשת בציור.{רק בעלי עין ביונית מסוגלים לראות
} חכה..אני עוד לא אמרתי את דבריי

לא באמת פורש

בכלל... ההחלטות הנחרצות והסופיות הללו. אתה עוזב לזמן בלתי מוגדר

noali

New member
כמה רגש

טמון בשדות ומרחבים בין טבע ושמיים בין ציפורים נודדות ורוחות מנשבות זכרונות של תקופה תמצית של חיים מהודרת געגועים לארבע רוחות השמיים וריח הדרים יש בתוכך את כל אלו בכל נשימה ועשייה ואתה הולך לדרך חדשה דרך שמבקשת כנראה להתגשם דרך מאתגרת מסעירה (לפחות בעיני ) כתבת מקסים מלאך הצלחת לרגש אותי להוליך אותי בין המרחבים וטל הבוקר ריח הקפה השחור שמתפזר בחלל הפתוח ונמהל בריח נסורת אמממממ מקסים בהצלחה

d a n i e l s 5

New member
המקום ההוא....

שמעתי עליו..... וממה ששמעתי עשה לך טוב.... וממה שאני קוראת כאן...... עשה לך טוב מאוד אפילו.... פרישות, פרידות.... הכי עצוב . כשאתה משעמם את עצמך..... הכיטוב לזוז למקום אחר. היי גבריאל, הרבה רגישות יש בכתיבה שלך לאחרונה, יפה לך ככה עם הפן והפזור :) שבת שלום.

בטוחה שרק מהמקום

אתה פורש כי את המהות תיקח איתך...לעד. וכשאתה עולה שנית על הרכבת ההיא,תבדוק טוב טוב שאין בה שדים... ואם יהיו כאלה,אז כבר יודעת שבדרכך המיוחדת תדע להתמודד. - המון המון הצלחה איש -

לפרוש

למקומות אחרים, למימוש אחר, להתחלה חדשה שאין לדעת מה היא תביא איתה. ולמרות השדות, למרות החצילים, למרות השקט שאולי היה שקט מדי.. בטוחה שבסופו של דבר תמצא את המינון המתאים, את הייעוד האמיתי. המון בהצלחה

יערית

New member
גבריאל פרש בדרכים

הטירה הביזנטית שחבקה אותך תקופה קצרה ונפלאה, תימצא שם גם כשתחזור אליה ככה סתם פתאום, כשגל געגועים יתקוף אותך אליו ואל הנערה שאהבה אותך בין עצים ופרחים.בין שדות של חצילים שלווה ואושר מעולם אחר אתה חוזר אל בסיס האם,עולם מופלא בפני עצמו. תפסיק לשעמם את עצמך כי גם אני משתעממת,אבוקה תמיד שם לצידך בין תרצה או לא תרצה!!בהצלחה
.

R a c h e li

New member
את כולם ציינת....

ציוד, דלת מעץ, שדות חציל, טרקטור, שכנים, כלבים, נערה.... למזלי עדיין לא ניפרדת מהנשיקה שלך שולחת .... כי הבן אדם של עצמיך, מדליק אותי....
בהצלחה...

seg sug

New member
ואין פרידות

שלא כואבות אך יש בהן אפשרות לדלתות חדשות בעיקר אלו שמשאירות עקבות נעימות ממש כמו המתוארות שעושות נעים לזיכרונות. וכפי שאיש חכם נוהג היה לומר לי על הדברים הנלמדים בחיים: "כל החיים נלמד ובסוף נמות טיפשים" ....אבל את התובנות שלמדנו את הדברים שאספנו שומרים, מפנימים ומתקדמים. בהצלחה

למעלה