אני פורש....

אני פורש....../images/Emo2.gif

זהו אני הולך לישון !!! אבללל מחר יהיה פה דברים ממש יפים ! 1. הכתבה המלאה על מייקל ג´קסון בישראל ! 2. כתבה עם תמונות מהממות של מייקל (הכתבה נקראת "מה קרה לילד הפלא?") 3. הכתבה שאז כתבתי לכם "פעם למעלה פעם למטה" זוכרים על מייקל וליסה , טוב עם לא אז.... Take A Look ! "פעם למעלה , פעם למטה" מסופר שם שמייקל פגש את דבי במרפאה לטיפול עור וכו´ וכו´ אז כתוב שם שמייקל יום אחד התקשר לליסה מרי פראסלי ואמר לה שנמאס לו לחיות איתה ושהוא רוצה להתאבד ! ומיד מייקל ניתק את השיחה ! ו...לא , הוא לא התאבד הוא התקשר לדבי ומיד ניתק ! באותו זמן מייקל גם לקח תרופות שהשפיעו עליו , אז הוא רצה להתקשר לדבי ולהציא לה נישואין אבל בטעות (בגלל התרופות) הוא התקשר לליסה והציאה לה , ליסה מתוך רחמים ודאגות עליו הסכימה ! ומייקל אמר לה "תודה רבה דבי" בטעות הוא אמר דבי ! מסכן מייקל ...., בזמן שמייקל וליסה היו נישואין מייקל ניהל רומן עם דבי , אחרי כמה זמן ליסה התחילה לגלות את זה !!! ואז................ המשך יבוא !!! ==== ההמשך... ...אחרי כמה זמן ליסה הצליחה לגלות את הרומן שבין מייקל לדבי ! ליסה התקשרה לדבי ואמרה שהיא מאוהבת במייקל אבל ליסה יודעת שאין לה סיכוי ! ליסה הייתה משועשעת אבל השעשוע הסתיים מתי שמייקל ביקש שתלד לו תינוק , וזה מה שליסה לא רצתה לעשות (יש לה כבר 2 ילדים מ-דני קאוף) אז מייקל סיפר לאחד מהידידים שלו שהנישואים עומדים להסתיים ! אז הוא (מייקל) נזכר בדבי רואו , ומייקל הציא לדבי ללדת בשבילו ילד , דבי הסכימה מאוד והתלהבה ! מייקל בינתיים מנסה להסתיר את ההריון הזה מליסה ! המתח הזה , טוען טארבורלי , הוא שהביא להתמוטטות המפורסמת של מייקל בזמן החזרות לצילום בטלויזיה , ליסה לא רצתה אפילו לבקר את מייקל בבית חולים , ואז כבר היה ברור לכולם שהנישואים המוזרים האלה נגמרו !!! הידידים של מייקל שכנעו את ליסה לבקר אותו ולבסוף ליסה הסכימה ! היא הלכה לבית חולים אבל בזמן הביקור שלה עם מייקל , מייקל התוודה בפניה על דבר ההריון וההפלה - בעיקר משום שהוא חושש שהוא הולך למות ! ורצה לנקות את מצפונו . כידוע לנו , מייקל לא מת ! והנישואים האלו גוועו . החברים שלו טוענים כך שהוא עדיין מאוהב בליסה , ואפילו מייקל התקשר אליה והתחיל ממש לבכות לה בטלפון לפני שהתחתן עם דבי כדי לספר לה . טראבורלי מספר שדבי רואו טילפנה לליסה וקוננה באוזניה על יחסו המזלזל של מייקל כלפיה , וליסה דווקא גילתה אהדה מסוימת כלפיה , אבל השורה התחתונה הייתה : "מותק , מייקל הוא כבר לא הבעיה שלי ,לשמחתי , עכשיו תורך לבשל את מה שבישלת" ===== ועכשיו משהו קטנטנן שכדי לדעת על מייקי שלנו.. פעם למעלה , פעם למטה אז עכשיו אנחנו למטה , אבל מיד ממריאים שוב בשנת 94´ חטף ג´קסון מכה כואבת לאגו (וגם לכיס) מבית המשפט באיטליה שקבע כי להיטו "האם תהיה שם" מהסרט : לשחרר את וילו , נגנב מהשיר של הזמר האיטלקי אל באנו ! כתוצאה מהפסיקה נאלצה חברת התקליטים באיטליה להוציא את האלבום "מסוכן" מינוס השיר הזה (זה אומר כאילו בלי השיר הזה) חוץ מזה החוק באיטליה קובע גם אחריות פלילית על פגיעה בזכויות יוצרים . כלומר תיאורטית , מייקל עלול להישפט למאסר !!! וזה מה שקרה! מייקל ישב 6 שנים בכלא ! ושר "לא איכפת להם מאיתנו" - They Don´t Care About Us ! סתםםםם....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...:) איפה היינו ??? אהה כן ! מייקל היה יכול להישפט למאסר . ג´קסון הגיש ערעור , ולפני שבועות אחדות קבע בית המשפט כי אין הוכחה חד משמעית לגניבת זכויות יוצרים . טוב תודה רבה שקראתם את כל זה !! זהו ! נגמר -מה שכתבתי עכשיו "פעם למעלה פעם למטה" ז לא קשור על ליסה ומייקל אבל שווה לדעת עוד קצת על מלך הפופ ! בסוף למייקל לא קרה כלום הוא לא היה בכלא ושר שירים אבל הוא הוציא דיסקים כגון : דם על רחבת הריקודים ועוד.., זוכרים עכשיו ??חחח... טוב אני הולך לישון ביי ביי

למעלה