אני פורים.

ערסlight

New member
אני פורים.

מעניין לקרא את המגילה בעיניים רעננות. אז מה היה לנו? מרדכי [היהודי] לא הסכים להשתחוות בפני המלכות. האגו קפץ לו למח. מה שכן, לאותו מרדכי, הייתה בת חסות. אסתר הקטנה, היפה והיתומה שהופקדה בידיו למשמרת. הרבה יותר פשוט היה לו למרדכי לסרסר את בת חסותו למלך. ואם כבר, אז מהאגו הענק גם נבוא חשבון עם ההמן שהיה מין סוג של משנה למלך. אסתר היפה והתמימה מפגינה יכולת מניפולציה מדהימה בענייני גברים ובמיניותה המתפרצת משתלטת על המלך, על מוחו ודעתו [ושתי התמימה קטנה על אסתר בשבעה מספרים] וכובשת בגופה את הממלכה כולה [טוב... חצי]. ואם כבר... זוכרים את מרדכי עם האגו הענק? יש גם חשבון לסגור. אז בעניין הזה יש שני רעיונות. קודם תולים את עשרת בניו [כן... גם ויזתא הקטן והחמוד] ואחרכך יש את הקטע עם הסוס שבו מרדכי יושב למעלה והמן [הרשע... אלא מה] הולך כשהרסן בידו וממלמל...כך יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו. מין סוג של אורגזמת אגו שבה מרדכי מראה להמן מה זה להסתבך עם יהודי. [לתלות את הבנים זה קטן, גם השפלה ראויה נדרשת] וליהודים הייתה שמחה וצהלה. חג שמח.

יערית

New member
עזוב אותך מסיבוכי אגו

אף פעם לא תבין מה קדם לה,הגבר או האגו.

m a y a 69

New member
מרדכי היה כנראה ערסheavy

גם גאוותן , גם סרסור וגם עבדאי...

vered 37

New member
חחחחחח מאיה

בהינף יד סירסת את מורדי טוב שלא היתה אז גליוטינה ...!

t o t a l

New member
מי אמר שלא היתה גליוטינה?

ושתי נשמעת לי כמו אחת כזאת.

N D R

New member
תראה מה זה...

פעם לחתן את היפה עם המלך בכדי להציל יהודים הייתה מצווה. והיום?

Kטלנית

New member
ערס לייט "מקראות גדולות"

חחחחחח מה עשית מהמגילה... אהבתי
ת'אמת בשושו... אל תגלה לאפחד' אסתר בכלל הייתה ירקרוקת יעני מזה לא יפה... לכן היא גם קראו לה הדסה ובכלל ... היא לא שכבה עם המלך (היא יהודיה הוא גוי) באה שדה (מלש' שד) ועשתה לה את העבודה
חג שמייח לך שקוף שלא משעמם לך

וליהודים היתה שמחה וצהלה

היהדות מצווה אותנו "בנפול אוייבך אל תשמח, ובהיכשלו אל יגל ליבך", אז למה,למה? אנו מצווים לשמוח להשתכר עד כי לא ידע? למה את שאר הנצחונות בדפי ההיסטוריה הצניעו?ואת הניצחון וההצלה של יהודי פרס כן הבליטו לדורות? אגו טריפ?
חייבת להיות סיבה אחרת,הגיונית.

maof

New member
../images/Emo12.gif

את מנסה להעמיד את הידע שלנו במבחן
מעוף

maof

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

אֲשֶׁר נֶהְפַּךְ לָהֶם מִיָּגוֹן לְשִׂמְחָה, וּמֵאֵבֶל לְיוֹם טוֹב; לַעֲשׂוֹת אוֹתָם, יְמֵי מִשְׁתֶּה וְשִׂמְחָה, וּמִשְׁלֹחַ מָנוֹת אִישׁ לְרֵעֵהוּ, וּמַתָּנוֹת לָאֶבְיֹנִים. מעוף

maof

New member
המשך....

וַיִּקְרַע מָרְדֳּכַי אֶת-בְּגָדָיו, וַיִּלְבַּשׁ שַׂק וָאֵפֶר; וַיֵּצֵא בְּתוֹךְ הָעִיר, וַיִּזְעַק זְעָקָה גְדוֹלָה וּמָרָה. פתאום מתרחש חילוף מהיר מעבר מפתיע והנה ליהודים היתה אורה ושמחה וששון ויקר. מעוף

תשובה לא מספקת

בגלל הנהפוך הוא,צריך לחגוג ולטרוח בהכנת תחפושות,משלוחי מנות וכיו"ב? צריכה סיבה הרבה יותר מוצדקת מהמושך בציציות

maof

New member
תראי....

עם תלונות את יכולה לפנות לאסתר היא אשמה
וַתִּכְתֹּב אֶסְתֵּר הַמַּלְכָּה בַת-אֲבִיחַיִל, וּמָרְדֳּכַי הַיְּהוּדִי--אֶת-כָּל-תֹּקֶף: לְקַיֵּם, אֵת אִגֶּרֶת הַפֻּרִים הַזֹּאת--הַשֵּׁנִית. מעוף

JONE BOY בת

New member
אני קוראת ומתביישת

במיקרה ניכנסתי לכאן בגלל שההודעה פורסמה בדף הראשי של תפוז. אני קוראת ולא מאמינה עד כמה אין גבול לעזות המצח שלכם. אני לא בחורה דתיה , אני חילונית , אבל אנשים יש גבול כמה אפשר לדבר בזילוז על משהו כ"כ משמעותי. אני מאמינה שכל ההתייחסות הזו נובעת מחוסר ידע , אבל זה לא מתאים לאנשים אינטיליגנטים לדבר בצורה כזו. במיוחד לא במושגים כמו "לסרסר" ולכוון אותם לאנשים טהורים. עיניים רעננות אמרתם?

למעלה