אני פוחד.......:(

רדוד

New member
אני פוחד.......:(

אני פוחד מהקטע של המקלחות!!! זה מטריד אותי....אני עוד חצי שנה מתגיס, ואני פוחד מאוד מאוד! ולא משכנע אותי הטיעון שאומרים לי שבטירונות אני עייף מכדי לחשוב על כאלה דברים... עוד דבר לחשוב שהייתי רוצה לציין, אני לא ידע אם בכלל אני הומו, מה שכן, אני כרגע כן מסתכל על חברים שלי בצורה אחרת... לא יודע איך להסביר לכם את זה, אני אבל פוחד מהקקטע של המקלחות!!!

יצאת כבר לגדנ"ע

זה משהו שנראה לי יכול לתרום לך. אני מאמין נורא על כל העניין של תהיה עייף כי אם בגדנ"ע הייתי עייף אז בצבא אני בכלל יהיה מת.

טוב, אז ככה... ../images/Emo105.gif

אני מתגייס מחר, אבל די הצליחו להרגיע אותי בקשר לזה... אני מקווה שזה באמת לא נורא... מכל מקום אני מבטיח לעדכן אותך ולעשות את "טבילת האש" עבורך.

רדוד

New member
איך הרגיעו אותך?

לאן אתה מתגייס? גיוס נעים! ועוד לא הייתי בגדנע, ואני גם לא אהיה...לא מוציאים את הבביהס שלנו...

marik

New member
טוב... כמה דברים

קודם כל, מכניסים סודה לאוכל שלך בטירונות כדי לדכא צרכים מיניים שלכם, אז זה יעזור. בנוסף, אני יכול להבטיח לך שמעטים יהיו אותם טירונים שיעשו לך את זה ושיעמוד לך מהם אתה יכול ללכת להתקלח ממש ראשון או בין האחרונים ואז תתקל בפחות בולבולים, וגם אז פשוט אל תסתכל ותכריח את עצמך לחשוב על דברים אחרים. אגב, אולי חשוב שתדע - גם לסטרייטים שביניכם יעמוד הזין, ולא בגלל שהם רואים גברים אלא בגלל שהם חרמנים. ותמיד תוכל לטעון שכבר שבוע לא זיינת ואתה ממש חרמן... כמובן שתעשה את זה בקטע של צחוקים ואז הם יזרמו איתך... הטירונות זה כולה חודש, עם שבת אחת אז לא כזה נורא.... באמת.... נ.ב. אתה יכול להביא ביד לפני המקלחת ואז לא תהיה חרמן ולא יעמוד לך, ואתה גם יכול לדבר עם המפקדים שלך ולהסביר להם שאתה מתבייש להתקלח עם כולם ומבקש רשות להתקלח אחרי כולם. בדר"כ הם מאשרים!

tali_le

New member
אני אמנם לא גבר, אבל...

כבר יצא לי לדבר על זה גם עם הומואים שאני מכירה ושהם חיילים הצבא משתק את היצר המיני שלך, לפחות בתקופת ההסתגלות לצבא (טירונות, קורס וכו') המסגרת היא כזו שמאוד נדיר להמשך למישהו שם, לחשוב על האנשים שאיתך מחשבות מיניות ושאר ירקות אל תפחד ואל תלחץ והשאר יבוא לבד

o O Y O o

New member
היי..

אני יובל..
רדוד, תראה, אני בן 17 וחצי ויש לי עוד שנה פחות 3 חודשים לגיוס.. אני גם מאוד מפחד, מאוד חושש, מאוד הכל.. גם אני מאוד מפחד מהקטע של המקלחות.. אבל הרבה מאוד אנשים אמרו לי הרבה מאוד דברים. הצבא מדכא את היצר המיני שלך, נוסף על כך, בטירונות לדוגמא- אתה כל כך עייף אחרי היום שאין לך חשק להביט על האנשים שאיתך במקלחת.. אני יודע שזה מילים, אני גם לא ממש בטוח בהם, אבל כל כך הרבה אנשים אמרו לי את זה שקשה לי שלא לחשוב שאולי הם צודקים.. עכשיו, עוד משהו.. ברור לי שהפעם הראשונה לא תהיה נעימה. לכל אחד. בשבילי זו תהיה הפעם הראשונה בהחלט שאני בתקלח עם עוד אנשים.. עד היום נמנעתי לחלוטין מסיטואציות כאלו (וזו הסיבה שלא יצאתי לטיולים שנתיים ולגדנע). אבל אחרי כמה זמן, מתרגלים, כמו שמתרגלים לכל דבר.. מקווה שעזרתי..

ז י ק ו

New member
מלש"ב יקר...

רדוד, אומנם יש לך עוד חצי שנה לגיוס ואין לך ממש ממה לדאוג אבל אני מציע לך אולי לעשות איזה שהיא "הכנה מקדימה" לעיניין.. תוכל תמיד לקפוץ לאיזה שהוא קאנטרי-קלאב מקומי או מכון כושר שכונתי , להיכנס למקלחות המשותפות ולראות איך התורן שלך מגיב לסביבה... ובלי שום קשר ספיצפי לתורן שלך תוכל לבדוק עד כמה אתה מרגיש חופשי להיות בסביבת גברים ערומים במחיצתך. בהצלחה.. ספר לנו על כך שתיהיה שם

למעלה