אני פוחדדד.....

Lifato0

New member
אני פוחדדד......./images/Emo201.gif

אני לא יודע... כל פעם, כל לילה... אני מחליט שזהו! אני מנסה WILD... אבל אז כשמגיע רגע האמת... ואני מתחיל לראות את האור הלבן וכבר מרגיש את השיתוק שניה... בום אני מתאבק עם עצמי כי אני פוחד.... חחח אני יודע... הכל לא אמיתי... אבל בכל זאת אני בן אדם מאוד פחדן חחח בקושי סרטים מפחידים אני מוכן לראות... אז סרט מפחיד בלייב?!? אם למשהו יש איזו עצה.. זה יכול לעזור מאוד מאוד כי אני מת כבר להצליח WILD! שאף אחד פה לא יגיד שהחלום שלא שהיה קטן זה שיש איזה פתח בארון שמוביל לעולם אחר שאפשר לעשות בו הכל... חחחח ויש לי שאלה אליכם... משהו פעם הצליח פה WILD? ואם כן... האם זה אפשרי בעיניים עצומות?? תודה לכולם בברכה בר או LIFATO

The VoolKanuS

New member
תגיד לעצמך..

זה סתם דבר תוך כמה דקות אני לא ירגיש את זה ואני יודע שזה לא קיים . אגב .. תוכל להסביר לי בבבקשה איך עושים את זה ? כי קראתי באתר ולא הבנתי מה שהבנתי זה לכוון שעון מעורר אחרי 5-6 שעות ואז לקום לעשות פעילות איזה שעה את שלב שלישי לא הבנתי חזרה לשינה וכניסה לחלום צלול אתה מתכוון להיות על המיטה לשמוע מוזיקה עם עיינים פקוחות עד שנרדמים ? תודה..

Lifato0

New member
תאמין לי... זה קשה לי

אתמול עשיתי ווליד.. וכנראה התחלתי לשמוע קולות... כמעט השתנתי במכנסיים

John611

New member
אוקיי

דבר ראשון - תרגע. אין שום סיבה להכניס את עצמך לסרטים בצורה כזאת - הכל בראש שלך, אין שום סיבה לפחד! להפך - יש סיבה לשמוח - כשמגיעים למצב של שיתוק שינה זה אומר שאתה קרוב לחלום צלול במרחק "נגיעה", פשוט תשאר מפוקס, תזכיר לעצמך שהכל רק בראש שלך ושעוד שניה אתה נכנס לחצלול. לאט לאט תתחיל להבנות מולך מעין זירה וויזואלית ובשלב הזה תן לעצמך להשאב לבפנים! ומכאן אתה יודע מה לעשות..! בהצלחה!

Lifato0

New member
גם אני חושב ככה כרגע

אבל כשמגיע זמן האמת..... אפילו הרעש של הטלוויזיה מפריעה לי חחח יש לי שאלה שאם שתובתה חיובית זה יפתור הכל.... האם אפשר להיכנס למצב של ווילד גם בעיניים סגורות? כי אני ממש לא מפחד ממצב המכשפה למשל... רק ממה שאני עלול לראות... כן אני מוזר :)

Lifato0

New member
אה ובקשר לווילד שניסתי אתמול...

אתמול ההלכתי לישון ב3 וקמתי ב8 ומשהו... ובגלל שהיה אור סגרתי את כל החלונות בחדר... וניסיתי את שיטת הווילד... כמובן אחרי איזה 10 דקות אחרי שהספקתי לשמוע צרחות למיניהם ויתרתי מרוב פחד ועברתי למילד... הבעיה שאני עצמי לא מאמין שזאת שיטה טובה.. פשוט לא יכול להאמין... כי מילד זאת לא שיטה ממש "מוחשית" כמו הווילד... בכל זאת ניסיתי... רק עכשיו מתברר לי שהצלחתי... אבל הייתי בטוח שאני עדין ער לחלוטין ואני בעצם לא מצליח... בסוף וויתרתי חזרתי לישון בתקווה שאולי יקרה משהו חחחח קמתי בחמש בצהריים... היום אני אנסה שוב בע"ה...

John611

New member
כן

ממתי צריך לעשות ווילד עם עיניים פתוחות? איפה קראת שצריך עם עיניים פתוחות? יכול להיות שאני כבר לא זוכר...

Lifato0

New member
תודה!../images/Emo13.gif

מי יתן ודווקא בעיניים סגורות אני אצליח חחח

John611

New member
לא - אתה כנראה לא מבין..

מילד - אפשר להגיד - להכניס לעצמך לראש שאתה תחלום חלום צלול, ובעזרת השם ועם טיפה רצון יהיה לך. ווילד - חלום צלול מערנות - אתה עובר ישר ממצב של ערנות לחלום צלול, הרעיון בווילד הוא לשמור על המוח ער ולהרדים את כל הגוף. אני מציע שתקרא שוב על 2 השיטות..

למעלה