אני פה !!!!!

BiAAcH

New member
לא, אם היא תהייה גבר...

היא תהייה מאבטח רוסי בחרמון, היא כבר תבין...

sweet 666

New member
גיא, יש בך בטוח משהו רוסי, בטוח!

ואם לא הייתה דוב, לא הייתה גיא, ואם לא הייתה גיא, לא הייתה כיבשה, ואם לא הייתה כיבשה, הייתה...רוסי. ואם הייתה רוסי, הייתה מאבטח אותי בחרמון....

sweet 666

New member
ואתה יכול להרגע, אני לא לוקחת קשה..

דברים כאלה, במיוחד לא...

Jackass Girl

New member
חחחח בכל זאת...

אני יבקש מרעות את ה"קרם" הזה השיא שמה בשיער ואני יביא לך אותו ליומלולדת

Jackass Girl

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL LOL LOL LOL

bobby6killer

New member
איזה באסה שלא באתי!

מה לעשות קיבינימאט פתאום נזכרו להגיד לי שיש לי לילה לבן עם החניכים הקרציות שלי!!!!!!!!! מצטער מקווה שנהנתם וגיא ראו אותך ורצו חתימות ואמרו כזה יוווו זה זה ממעריב לנוער?

BiAAcH

New member
כן, אל תשאל...

כמה בחורות שופעות חזה רצו שאני אחתום להן עליו, כמובן, שהבכמי, וזה עשה להן את היום... וגם בועז אקינו וכל הפרואים ישבו סביבי, וסיםרתי להם סיפורי ג'קאס שלנו, והם אמר שאם אני רוצה אני יכול להישאר איתם למסיבה בברקוד, אבל אמרתי להם שיש לי שיעורים, ואני לא יכול, אז פעם אחרת אני אצא איתם...

sweet 666

New member
שניכם במיטה שלי? בכיף!

טוב, אז עכשיו אני סוף סוף בבית, היה לי מפגש מאוד מרגש, עם המחשב שלי כמובן, ואני נהנת ממנו כל רגע, ובגלל שאין גם כן בצפר מחר, זה ימשך כל הלילה. אז...תל אביב...היה מעולה פשוט! מי שלא בא( בטח יודע את זה, אבל הייתי חייבת) ה פ ס יייייייייייי ד!!! כי היה הכי כיף שבעולם, רק התבאסתי טיפה בגלל שגיא הלך בלי לקבל מכות, וג'קאס לא ממש עשינו, אבל נזל דמי, והכרתי מקרוב את המדרכה... באותו יום, הייתי חייבת להרביץ למישהו שמן( כי עם גיא לא יצא..)אז הרבצתי לילד אחד( אור, איך קוראים לו? דוריאנה או משהו כזה..לא?) ואחר כך נסענו "הביתה"... היום באוטובוס חזרה , ישב לידי אחד שהרג אותי עם הריח שלו מהפה, וזיין לי ת'מוח כל הנסיע על דברים כאלה טיפשים, והכריח אותי לשמוע מוזיקה מגעילה וגם בכוח השאיר לי את המספר שלו וכתבלי את האימייל וגם את האייס...fUck that... ובקשר לדמו עצמו, היה בנזונה!( אוף, מילה מטומטמת..) אני מכריזה רשמית שאתמול היה היום הכי כיפי בחודש הזה...

VVEE MAN

New member
חבר'ה גם אני פה

הגעתי אתמול בלילה הבייתה מהחרמון והיה מזה כיף דפקתי סטחות של החיים בשלג ועשיתי קצת ג'קאס אגב המקום נראה כמו מחנה פליטים כל כך צפוף שם אתם לא מאמינים יש לי תמונות שאני יעלה לפה וסירטון דפוק של 5 שניות מי שרוצה אני ישלח לו ברגע שנעביר את התמונות למחשב חוץ מזה גם ביקרתי את אחי הגדול בבסיס שלו וזהו היה אחלה מה איתכם?

sweet 666

New member
אוי, אור, אתה יודע בכלל שלא ירדתי

ליד הבית של בן דוד שלי, והייתי צריכה ללכת(בקושי רב מאוד, מתתי מכאבים) איזה חצי שעה בכוון לא ידוע....ואחר כך לא יכלתי למצוא את הבית הנכון ולא זכרתי באיזו קומה בכלל..בקיצור...חרא.

omni96

New member
אויש אנה

את צריכה דחוווווף לעבוד על חוש הכיוון שלך

sweet 666

New member
חוש הכוון שלי בסדר גמור, פשוט

הדיזינגוף המכוערים האלה, חייבים לשים שלטים יותר גדולים, ובכלל למספר את הבתים המזדיינים, ודברים פשוטים שכאלה...חוץ מזה, לרוב "מזלי"( זוכר מה יצא לי בכירומנטיה( או מה שזה לא יהיה,קריאה ביד בקיצור)בקשר למזלי?)לא היה איש אחד כדי שאשאול אותו ...אוף..זה היה מסריח תחת...

למעלה