אני פה:)

love d animals

New member
אני פה:)

חיחי.. אמ.. אתם לא יודעים- הלכתי לבד (כן,לבד) ועשיתי בדיקת דם! ואפילו לא בכיתי (כן,כן-פעם ראשונה שזה קורה) אמא שלי הייתה בשוק ממני.. בבוקר היא אמרה לי כזה "מה שמעתי-שאת הולכתלעשות בדיקות לבד?!" אני:"כן" אמא שלי:"וואי..אני לא מאמינה..איזה יופי..את עובדת עליי..לא נכון..וואי..אני ממש גאה בך..צריך לעשות מסיבה" אחותי גם ידעה על זה בצהריים והייתה המומה..חח כשהייתי במרפאה אמא שלי התקשרה כל כמה זמן אז מתישהו שהיא התקשרה אמרתי לה שכבר עשיתי והיא ממש לא האמינה לי!! היא הייתה צריכה לדבר עם האחות (שד"א-זאת האחות הכייייי חמודה שיש!!..כאילו-עברתי מקום..אני באותה קופת חולים אז מרפאה אחרת אז זאת הבדיקת דם הראשונה שהיא עושה לי).. ורק אחרי זה אמא שלי האמינה לי...אבל היא הייתה מופתעת ובשוק עד 6 בערב בערך..חח וגם אני הייתי בשוק ממני שלא זלגה לי אפילו דמעה אחת:) יישש חיחי טוב..אז בתקווה שתקראו את מה שאני כותבת לשם שינוי.... אני כ"כ שמחה!!!! ליאל

MoOsHoN17

New member
באמת אמיץ מצידך..-)

שאני רואה דם אני מתעלף שאני חושב על דם נעשה לי רע רק לחשוב על בדיקת דם עוברת בי צמרמורת עזה

2תאל

New member
חחחחח

איזה מצחיקה
כל הכבוד לך!!
וואי וואי כמה זמן לא עשיתי בדיקת דם..יש לי סיוטים מהאחות האחרונה שעשתה לי..פשוט גמרה אותי

love d animals

New member
חחחח

תעברי מרפאה:) אממ.... אני עדיין לא מאמינה..אני מזכירה לעצמי כל פעם מחדש:) חיחי.. כייף לי! ד"א- נראה לכם שתתרימו דם?!

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif א מ ל'ה!!!!

אני רק רואה מזרק של חיסון או של בדיקת דם אני מקבלת התקף לב.. שונאת את זה!!!

מור86

New member
../images/Emo20.gif באמת כל הכבוד לך!../images/Emo20.gif

אני אומנם לא מפחדת מזריקות ומדם, אבל מבינה כמה זה בטח היה קשה לעבור את זה, ובאמת כל הכבוד לך!!! גאה בך!!!

מיקה86

New member
כל הכבוד!!!!!!

למרות שקשה לי לדמיין פחד ממזרקים אני אוהבת בדיקות דם!!!!

heaven is here

New member
יאא

אני לא מתקרבת לזריקות, ואם כן אז בטח לא לבד. זה מפפפחיד!
גאה בך שעשית זאת לבד

love d animals

New member
חח..זה

כייף לשמוע את העידוד הזה:) אממ.. תאמת-זה פחות מפחיד כשהולכים לבד..פשוט בזמן הבדיקה דברי בפלאפון ותוך 3 דקות סיימת

painapple

New member
יפה לך!!

לקח לי מ-ל-א זמן לא לבכות ולרעוד או לברוח ממחטים למיניהם..

למעלה