אני פה

אני פה ../images/Emo88.gif

חזרתי אתמול הביתה. ברחתי משם. לא נותנים לישון המנוולים. כל חצי שעה מודדים חום, לחץ דם, לוקחים ספירות דמיות וגורמים לי לקלל (ולא בלב...). אז הכרחתי את הרופא לתת לי מכתב שחרור. ממילא בעוד שבועיים שלושה אני הולכת לניתוח נוסף ומורכב יותר. קיצור- אני בסדר, קרועה מעייפות והזרועות שלי נראות כמו של המנוח זוהר ארגוב (הסטאז'רים עשו עליי אחלה ניסויים). קיצור- הכל בסדר ! סליחה שלא עניתי לטלפונים אתמול- גנבו לי את המטען . גם את הכפכפים גנבו לי. וואלאק באתי עם זוג אחד של נעליים והן נגנבו. בבוקר קמתי לשירותים ו...אין קרוקס ! נאלצתי להיכנס לשירותים יחפה. איכס!!!!!! מרוב גועל לקחתי את הג'ל אלכוהול שמיועד לידיים וניקיתי את הרגליים . קרוקס... מי גונב קרוקס? מזל שלאחותי הקטנה יש ילדה עם רגל במידה שלי ... זה חסך לה לנסוע אליי הבייתה ולהביא לי משם עוד זוג... קיצור- אני בבית, הולכת לישון קצת ויותר מכל אוהבת אתכם. תנו לי לישון קצת וכשאתעורר אהיה זמינה שוב בפון (כרגע בהטענה).

רפואה שלמה ארי

זה מה שחשוב השאר בדיחה וכן הבדיחה המוכרת לאחר לידת הבכור גנבו לי קרוקס עוד בחדר לידה!

דורי56

New member
ברוכה השבה../images/Emo140.gif

ההחלמה מהירה . כיף לראות אותך כאן.

kdr

New member
../images/Emo245.gif../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

איך שהתגעגעתי (קצת). חשבת ללכת לרב לשנות את השם ? "הנגנבת מהדסה" למשל, אולי זו תהיה סגולה לחיים ארוכים בלי מחלות (אינשאללה). מי קונה קרוקס ? יש את הדמוי ב20 שקל, לפחות בלב לא כואב. אם יש משהו שצריך לקחת לבית חולים זה ערכה הכוללת מנעולים, מצלמות מעקב ואולר קופץ. לא לזה התכוונתי, מה פתאום לדקור את הגנב, האולר זה כפתיון. בקיצר, הרבה בריאות ושנראה אותך מקלידה
מהבית ולא מאיזה לפטופ בבי"ח. אהה, לקחת מתכונים
לבלוג מהדליקטסים
שמגישים ? אני מת על המנות עם הפתק האדום, זה לאקסלוסיביים. לפני כמה שנים ביקשתי מהאחות את הטלפון של המטבח, אמרתי לה שאני שוקל להזמין מהם אוכל כקייטרינג לחתונה, כמעט אישפזו אותי בפסיכיאטריה. שוב, בריאות, אושר וכושר.

חחחח...קרעת אותי עכשיו !

תקשיב טוב, מיום חמישי הייתי בצום. כל יום שישי הייתי בצום (רק בלילה הסכימו הכלבים לנתח אותי), בבוקר הלכתי למות מרעב, התחננתי למגש והביאו לי :"שלוש פרוסות קשות של חלה , ביצה קשה חצי מקולפת שנדמה לי שהיא מאיזה מגש של מישהו שהחזיר בשבוע שעבר. עגבנייה ענקית שלמה מלפפון ענקי שלם (נראה לא רחוץ) צלוחית עם משהו לא מזוהה (בחיי, אין לי מושג מה זה, זה משהו שנע בין ג'לי חסר טעם לטחינה צהובה). שקית קטנה של מיונז נס קפה קפוא שלוש זיתים מעוכים (אולי רצו לעשות טפנד?) ושליחתה של גבינה לבנה עם פירורים לא מזוהים. חשבתי לפרוס את העגבנייה והמלפפון אבל הסכין שקיבלתי היה ללא שיניים וזה פשוט לא נחתך. רציתי לבכות מרוב תסכול. הייתי כל כך רעבה. אה, ולמה לא אכלתי את העגבנייה ככה שלמה? כי היא הייתה ענקית ממש וקשה , וזה לא נכנס לי לפה... קיצור חיכיתי שעה וחצי ואחותי הביאה לי שנוויץ מהבית. זה כל כך מטריף אותי האוכל בבתי החולים, הרי יש להם את כל החומרי הגלם הכי טובים, אז למה ככה? גם אם יש קטע של אוכל ללא מלח או סוכר- אפשר לעשות הכל עם תיבול טבעי (בצל, שום, עשבי תיבול, לא?) קיצור- מצוקה!

kdr

New member
רוצה לפתוח כאן את עניין האוכל בבית חולים ?

תאכלי בבית. גם אני החזקתי מעמד מהפיתה עם הלבנה והזעתר מהבית. המלפפון אגב לא היה לאכילה ! זה היה חשמונאי ירוק.

איך הדאגת אותי איך

יש דרכים אחרות לגרום לי לצאת מהפינה ולכתוב. לא חייבים לאיים בבתי חולים וחופשות מאונס. אוהבת אותך כפרה את מוציאה את הטוב באדם רק בריאות

אהובה שלי../images/Emo24.gif

תפסיקי לעשות צרות, זה לא טוב לי לעור הפנים (יש לי קמטים מדאגה). אני שמחה שאת בבית (דיר באלאק את לא נחה כמו שצריך!)

אני כן ! אני במיטה עכשיו !

אל תלכלכי ... ויש בזה פלוס ענקי בכל הבלגנים האלו שאני עושה...לשמוע את קולך כשרק פקחתי עיניים זה ה-פלוס שבעניין ... מתה עליך כלכך !

למעלה