אני פה

אני פה../images/Emo66.gif

קוראת את כולכם, ולא כל כך מגיבה, כי אין לי כל כך זמן, ואני עייפה, וצריך לעשות את זה ואת ההוא, והקטנצ'יק בוכה, והגדולה תשומת לב. והשבוע נראה שעליתי על הסוס, אבל היום, פשוט היום התעייפתי. אז אני שוב מורידה הילוך, ומעבירה בחזרה, מטלות שלקחתי מבעלי, כי חשבתי שאני גבורה גדולה, והוא אמר לי לאט לאט, אבל אני רוצה לחזור לחיים הרגילים. אז מסתבר שאצטרך לקחת הכל שוב לאט, וזה יקח עוד טיפה זמן. וגם בנוסף להכל, הזמנתי כרטיסים להגיע לביקור בארץ. ובשביל זה, אני צריכה הכנה נפשית. לא קל לי עם כל המשפחתיות הזותי. והעיקר, העיקר הבריאות. תולילי, תודה על הדאגה, נשמה טובה. התמונות של אמה מדהימות, בטוח שאמא שלה יפה כמוה, אחרת איך יצאה ילדה כזותי יפה. כמה גמלים את רוצה בעבורה? יש מצב לשידוך? לא נעשה עניין אם הוא קטן בכמה חודשים נכון? ושיהיה לכם בהצלחה במפגש. בביקור האחרון שלי בארץ, עשינו מפגש מפורום אחר שאני משתתפת בו, היה מקסים, זה מאוד מעניין, ונהדר לפגוש את האנשים מאחורי הניק. שיהיה לכולכם יום טוב.

g u r a

New member
../images/Emo57.gif חיים ארוכים יש לך...

את בטח לא תאמיני לי... אבל אתמול חשבתי עלייך. חשבתי לעצמי- איפה נעלמה?? נכון אנחנו לא מכירות אבל זו האמת. (אולי בגלל שטולי שלחה תמונה ונזכרתי שגם את אחרי לידה..) בכל אופן- טוב לשמוע ממך נשמע שאת ממש עמוסה(איך לא..) קחי את החיים בקלות אל תעמיסי על עצמך יותר מידי כולם מסביבך זקוקים לך
מתי את מתכננת להגיע לארץ?

Miss פטל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני!! לא אומרת לך סתם!! היום כשקראתי הודעה של טולי, חשבתי לאן נעלמת!! ידעתי שהיית אמורה להוליד וחשבתי איך הולך לך?
מה עם קצת תמונות של הקטנצ'יק??

תודה גברת פטל

הולך בסדר, אני בעיקר עייפה. מאוד רוצה לתת תשומת לב גם לגדולה. ולבעל, ולקטניציק. ושאני מגיעה לעצמי, אני רוצה לישון. עוד קצת ויהיה יותר קל. בקשר לתמונות, יש לי המון, אבל אני פוחדת לשים פה. שבת שלום לך, ותודה על המחשבה.

ממש טלפטית

אני חושבת שזה לא העומס, כמו העייפות. אבל עוד מעט נתאזן. אנחנו מתכננים להגיע לארץ בסוף מאי. ויעל, יותר מתאים לך.

g u r a

New member
../images/Emo24.gif

איזה כיף.. אז אולי במפגש השני עם בעלים,נפנופים, וילדים רצים תהיי איתנו? תודה.יעל זו אני

Tully Is Here

New member
טוב לדעת שאת בחיים והכל בסדר../images/Emo13.gif

8 כבשים הולך??? ואולי תוסיפי איזה גמל או שניים
את יודעת שאיתך אני משתדכת בעיניים עצומות

טולילית מתוקה.

עדר שלם אני אקנה. תודה, על המחשבה, הדאגה והיחס, זה נהדר. שבת שלום.

s h i r k u s h

New member
קרמבולה ../images/Emo24.gif

אנחנו חיים במרוץ אינסופי של להשיג דבר אחרי דבר, ולפעמים חייבים לקחת פסק זמן <אם את רוצה, אפשר בנוסף את החטיף
>, לעשות קאט לחיים, לקחת הפסקה מהכל ולנשום עמוק, לעשות משהו בשביל עצמך. ואל תשכחי שאוהבים אותך פה ודואגים לך ושאת תמיד מוזמנת לשפוך מהלב ולהוריד קצת מהעול

תודה שירקוש

האמת, משו בשביל עצמי, זה רק לישון. כי הבעל עושה את שאר הדברים. ואני רוצה לתת יותר מעצמי......... אבל זה יקח זמן, ויהיה יותר טוב. זה ברור לי. תודה לך יקירתי.

קחי את הזמן שלך ../images/Emo24.gif

אל תשחקי את עצמך. ואנחנו תמיד כאן
מתי את מגיעה? אולי נארגן לכבודך מפגש...

תודה קאסי

אנחנו אמורים להגיע בסוף מאי, אני עדיין מחכה לאישורי טיסה. ואם לא יאשרו, אולי אני אקדים. אבל לא לפסח, לא סובלתתתתתתת חגים. ואת, את נותנת עצות ולא מיישמת בעצמך. תורידי גם את הילוך, זה לא סוף העולם. כל יום עושים קצת. גוד שאבס.

למעלה