אני פה

gesus

New member
אני פה../images/Emo54.gif

חטפתי את ההלם הראשוני של כל העליות האלה אתמול אבל היום בבוקר כבר התעוררתי בתחושת השלמה עם זה שאני הולך לגור כאן. יום טוב,עומר.

tygger

New member
מה זאת אומרת הלם ראשוני?

העליות הם חלק מהנוף של חיפה. תמיד היו כך. חוץ מזה שאתה מפספס פה את הפוטנציאל. כביש בעליה הוא בדרך כלל מפותל ולכן יש אחלה של פניות, כאשר החביב עלי הוא פרויד (מקניון חיפה למרכז חורב). חוץ מזה הרבה יותר קל לנסוע מהר בעליה.

gesus

New member
קל לסוע בעלייה?../images/Emo54.gif

תגיד לי מה עישנת?אם כבר אז קל לסוע בירידה. אתמול ירדתי באינטרנציונל(שד´ רבין) בניוטרל ב-60 קמ"ש.

danistar

New member
גם אני פעם התרגשתי מהעליות

של פרויד , דרך הים , בלפור , סטלה ודומיהן עד שהגעתי לעיר נפלאה אחרת - סאן פרנסיסקו ... הבנתי שתמיד יש יותר תלול
לא יודע מה איתכם ..אבל אני מסתדר אחלה עם העליות ולבחור ה "עולה החדש" בעירנו .. וול קום טו הייפה ..

tygger

New member
מזל טוב לך דני! ../images/Emo140.gif וגם

לך gesus, תראה, עליות הם הרבה יותר קלות לנסיעה. תבוא היום ואני אסביר לך הכל בקשר לזה. היום, 22:00 (אפשר 21:30) באיזבלה בר במרכז הכרמל. שלח לי מסר אישי ואני אסביר הכל ואיפה נפגש.

חחח...

אתה מסתכן פה, אתה יודע? עלולים עוד אנשים מהפורום להגיע. אותך אפשר לזהות בקלות, אני רק צריך לבדוק שוב איזה אופנוע יש לך ולשאול ב"איזבלה בר" - "למי שייך ה______ בחוץ? דפקו לו אותו (או גוררים אותו)?"

tygger

New member
תמיד אפשר לבוא.

תודיעו מראש, אני לא יכול להקדיש זמן לאנשים היום היות ואני אהיה עסוק עם האנשים האחרים.

zaradoz

New member
האנשים האחרים?

אתה לא מתכוון בטעות לאנשים הירוקים הקטנים שהיית נוהג להזהיר אותי לא לדרוך עליהם בהפסקות

טיגר, אין כמוך ../images/Emo24.gif

איזה יופי, אתה עושה פרסום למפגשים
אגב, נוAה שומעת עוד ועוד תלונות על המקום... עושה רושם שצריך לחפש שוב מקום חדש למפגשים
gesus, ברוך הבא לחיפה. רואים לך היום במפגש?

מתאים בשבת...

לדבר עם כולם? בנתיים תחשבו על מקומות פוטנציאליים למפגשים. למי שלא מעודכן, אנחנו מחפשים מקום נחמד, באווירה צעירה, מחירים זולים, והכי חשוב רחבה גדולה לחניית אופנועים.

gilshl

New member
את שואלת בפורום אם לדבר עם כולם

עכשיו כולם יודעים, SHISHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, את מתןחכמת פשששששש.

למעלה