אני פה

tankgril

New member
נו באמת .....

אנשים משעמם לי רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

tygger

New member
הי!

מה שלומך? איפה היית כל היום? דאגנו . . . מה הענינים איתך? אני רק עכשיו חזרתי.

tankgril

New member
טוב.....

אני זזה. לא יפה באתי להגיד שלום ואין יחס. אז נדבר מחר.
אוהבת אותכם המון
מקווה שגם אתם..... סתאאאאם.... אני יודעת שכן
!!!!!!!!!

עכשיו גם אני פה!!../images/Emo13.gif

איזה סרטים היה לי מקודם........ האוטו שלי לא התניע.......קיצר נכנסתי לסרטים....לא הבנתי מה הולך. אבל בסיידר בסופו של דבר הצלחתי לחזור הביתה בשלום. רק אבא שלי ישמע שיש צרות עם האוטו נראה לי בכניסה לבית יהיה רשום במיוחד בשבילי "אין כניסה"
נראה לי שזה הכל בגלל ה-
המלא......
LOVE ענת.

tankgril

New member
כן בהחלט....

רק שגם tygger ועוד כמה אנשים יכולים להצטרף זה יהיה מעניין יותר. דרך אגב אחותי את נופלת מצחוק מובטח

tygger

New member
אני פה!

שיחה קצרה. הייתי צריך להבהיר מספר פרטים. מה פיספסתי?

תקציר החדשות!!

אז נתקע לי היום האוטו אבל בסוף הכל הסתדר למרות שעדיין נראה לי שיש בעיה. ריסטי שלנו....ששמו שי?! אני כבר לא זוכרת המוח לא מתפקד בשעה זו,נמצא כרגע בעבודה אם אני לא טועה?! (או שגם אני פספסתי משהו) ואחותי פה מחכה לדברים מעניינים שיקרו. ואתה היית בפגישה היום וסיפרת מה עבר עליך בפגישה. עוד משהו?
LOVE ענת.

tygger

New member
למה נתקע לך האוטו?

מה קרה? אולי ניתן לתקן? ותמיד יש דברים נוספים בעולם. כמובן שTANKGRIL שלנו חסרה שוב. . .

אל תדאג היא עוד תחזור...

אני מקווה...
כנראה הלך משהו במצבר.......לא יודעת אין לי שמץ של מושג לא מבינה בזה כלום!!!! אני משאירה את הטיפול באוטו לשאר המשפחה שלי,רק שלא יבואו אלי בתלונות. מה חוץ? מה איתך? איך עבר היום? (בתקציר)
LOVE ענת.

tygger

New member
לא הרבה למען האמת,

רחצתי את אפי (האופנוע שלי), פירקתי לו את המצבר על מנת לגשת ולהטעין אותו. לקחתי אופנוע מחבר על מנת לרכב למפגש, ופגשתי ידידה נחמדה מאיזור תל אביב. היה כיף.

tygger

New member
אכן...

טוב, אחותי, מחר הולך להיות יום עמוס לעייפה. מליון דברים לסדר. טוב, אני חייב לטוס מפה למיטה. לילה טוב לכם.

למעלה