אני פה !!!

IAM20072007

New member
אני פה !!! ../images/Emo140.gif

בוקר - 2 פרוסות לחם קל עם סלט חצילים במיונז צהרים - פתיתים עם חזה עוף מוקפץ מתובלן מעט ביניים - פסיפלורה 1 ביניים - בתכנון נס קפה + 5 פרכיות עלית ערב - בתכנון 3 פרוסות לחם קל עם גבינה + סלט ירקות ביניים - אבטיח אישי את כולו זה הרבה? איפה אתן? איפה אלה שאמרו שמחכות ליום שלישי? יעלללללל

יעל י

New member
אני פה בקושי ו...

בקושי כי החייל יומיים בבית ככה שכמעט אין גישה למחשב...חחחחחחח. השתלטות רצינית. ו...לא סתם חיכיתי ליום שלישי-נרשמתי לדיאט קלאב. היום היה היום הראשון ועבר יחסית בהצלחה.מעידה קטנה בלבד (מיני כיף כייף) ולא שתיתי מספיק מים.

../images/Emo45.gif בהצלחה עם התהליך החדש! ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

כבר היית ב"דיאט קלאב"? שמעת עליהם דברים טובים?

יעל י

New member
האמת...

שמעתי רק מאמא של דפנה פה בפורום אבל עוד לפני כן גיליתי ליד העבודה סניף שלהם והחלטתי מיד אחרי פסח שאני נרשמת. הייתי פעם אחת.הקבוצה קטנה ואינטימית אבל עושה רושם שמגובשת ופתוחה. בנתיים כבר יומיים אני ילדה טובה.

יעל י

New member
האבטיחים יקרים עכשיו!

לי אישית מןקדם מדי לאבטיח אבל אבטיח ראשון הוא תמיד הכי טעים.

יומטוב5

New member
גם אני שוב כאן

חזרתי לדיטנית היא חזרה על אותו תפריט שנתנה לי בעבר רק בקשה שהרשום כל יום מה אני אוכלת כמות מדויקת ולמה אכלתי ומה הרגשתי הסיום האוכל לפי התפריט הייתי בסדר אבל אני לא שותה מספיק וגם חזרתי להתעמל אז בהצלחה לכולנו

יעל י

New member
בהצלחה.

גם אני בעעיית שתייה ועל התעמלות אני יכולה להגיד התעלמות.לצערי.

twisst

New member
שמחה לראות שאתם פה

כי גם אני אשמח לחזור לפעילות כאן. החורף, למרות שלא היה ממש חורפי, היה קצת קר, ולי כשקר נורא קשה לשלוט באוכל, אז ההשג עד דצמבר לא השתנה (גם לא התקלקל מי יודע מה), אני כאמור לא נשקלת בכלל, רק מרגישה עלהבגדים, ואני אשמח מאד להמשיך אתכם כאן בכיוון חיובי ובהצלחה לכולם.

twisst

New member
אז התפריט היום

2 פרוסות לחם בריא+ גבינה, כף טחינה גולמית, ביצה קשה. 2 קפה. 2 פרוסות לחם בריא עם טחינה ופסטרמה. קערית פסטה מחיטה מלאה. 2 חופני בייגלה מחיטה מלאה עם 3 כפות ריבה ללא תוספת סוכר (סנט דלפור) סגרתי את היום.

יעל י

New member
שלי אין זמן אני שמה...

קצת ירקות בכריך. לא חייבים ממש סלט.

למעלה