אני ערה. וזה רע.

painapple

New member
אני ערה. וזה רע.../images/Emo29.gif

אני לא מרגישה טוב ואני צריכה לישון, אבל קחו. מצאתי את זה בפינה אפלה של מישהו ששאל את זה ממישהו אחר. זה שיעשע אותי קלות. עשרת המשפטים המאוסים ביותר של המורות 1.הצלצול הוא בשבילי,לא בשבילכם! (וואט אבר..) 2.אנחנו עוד נתחשבן בציון.. (אנחנו עוד נתחשבן בגלגלי האוטו שלך..) 3.אני אמרתי שאפשר לשבת? (אני אמרתי שאפשר לנשום?) 4.ועכשיו, שיעורי בית... (ועכשיו, סכין בגב..) 5.מה זה פה, אני חברה שלך?? (אפשר לחשוב שאני רוצה שתהיי..) 6.למה את תמיד מתעסקת בדברים אחרים? (למה השיעור שלך תמיד משעמם?) 7.האם זה קשור לשיעור שלנו? (האם את קשורה לעולם שלנו?) 8.אפשר לראות את הדף הזה? (לא.) 9.למה אני תמיד צריכה לצעוק בכיתה הזאת? (למה תמיד צריך לסבול אותך בכיתה הזאת?) 10.תיזהרו,יש לי עיניים בגב..(נו,ברור..לכל המוטציות יש..)

Ez sLeeP

New member
../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo41.gif

החלטתי שבזמני הפנוי (שזה לא הרבה בימים קשים אלו של טרום-מתכונת בספרות), אני אעדכן את פינת המאמרים והקישורים בפורום, ואולי קצת אשקיע לשם שינוי (...), והכל לטובותינו, ולטובת דורות השמינסטים לבוא. התבוננתי במאמרי הפורום המצומצמים, ויש כבר גרסא של 'משפטי מורים'. חשבתי על 'משפטי מורים - הדור הבא' (שזה אנחנו, הדור האיכותי - אם תשאלו אותי), ורציתי שיהיה אישי, כלומר - לא משפטים כלליים, אלא משפטים של המורים שלכם. כל אחד שישתדל וישרשר את המשפטים המקוריים-יותר, התמוהים-יותר, וכל משפט משעשע שעולה בראשכם, ונאמר ע"י מוריכם. צרפו הסבר בסוגריים, אם דרשו כזה, ואני אעלה את זה בימים הקרובים.
נדבו'ש.

painapple

New member
יש מקוריים ויש מקוריים..

אחד מהכיתה שלנו אוסף את המשפטים התמוהים ביותר של המורה להיסטוריה.. אני אשאל אותו אם אפשר לצלם ויעתיק לפה תמוצלחים ביותר.. והמורה שלנו לאזרחות מקורי. אבל המשפטים שלו נורא קרובים לקללות, ("אתם עשבים שוטים שצריכים לדלל", "יש מקום לאנשים כמוכם, מוסד לעבריינים צעירים", "אתם משקפים את הפרצוף הדבילי של המדינה הזאת שעושה צחוק מכל דבר") זה נחשב? אה, וכמובן יש את המשפט המפורסם של המורה לחשבון של חברה שלי, מכלא אחר.. "מתמטיקה זה כאב והנאה ביחד, ממש כמו סאדו מאזו". המורה לכימיה מלפני שנתיים הצהירה שהיא קוסמת כשהיא שרפה מטלית מהולה באלכוהול. ו"זה חומר שקוף, אבל אין לו צבע". בטח יש עוד. רק צריך להיזכר.

Ez sLeeP

New member
הלאווי עליי מורים כאלו.

המורה למתמטיקה: "אתם יודעים מה ההבדל בין קונדום למשרד החינוך? - לקונדום נכנס שמוק אחד, למשרד החינוך - כמה.." "אם לסבתא היו גלגלים, היא היתה פותחת בית זונות נייד.." יאללה, עוד

painapple

New member
../images/Emo2.gif

חבל שאין אייקון של מישהו ששם את היד על הפה מרוב.. תדהמה חוסר תגובה.

Ed Hunter

New member
המורה שלי לספרות...

כל פעם כשיש רעש אז היא לא אומרת שט היא אומרת "אני מחכה לעוד מישהו... אני מחכה לעוד מישהו"... אין יל מושג מה זה אומר אבל זה נשמע מטומטם בטירוף!

2תאל

New member
אממ המורה לביולוגיה

שלי אמר פעם: אני צוחק עכשיו ודופק אח"כ אני אנסה להזכר בעוד

fresh mishmesh

New member
אוחח יש הרבה, אבל אני לא זוכרת כלום

הנה שניים שאני זוכרת כרגע...:
המורה לכימיה: "אני לא פותחת עד שהכל מורם" (דיברה על הדלת, ועל זה שאנחנו צריכים להרים את הכיסאות
)
המורה לביולוגיה: "בשיעור שלי לא מוצצים ולא מלקקים!" (סוכריות... כן בטח)

Who Knowsss

New member
משפט נחמד...

"כל אדם נוסע ברכבת עד שהוא מגיע אל הפיתרון הסופי" לקוח משיחת מוטיבציה של המורה להסטוריה אחרי שלא מעט חבר'ה בכיתה נכשלו במבחן שלו... מעניין למה הפתרון הסופי הזה, במיוחד יחד עם הנסיעה ברכבת לא היה מעודד במיוחד.

לא משו

New member
כבר נראה לי שאמרתי חלק מהם אבל

לא נורא מקסימום נחזור על כמה... המורה לאזרחות "דפנה את מוכנה להתחיל לעשות קולות של תלמידה?" "מה יש לצרפת שאין לנו?" (שחר) "בגט" המורה לתנ"ך "אם בא לכם בזמנכם החופשי תוכלו לקרוא פרקים..."(חח,נכון...) המורה לאנגלית "are u a happy chiken?" המורה למתמטיקה "אמרו לך פעם שאת יפה? עבדו עלייך, את מכוערת!"

Dafi the Mighty

New member
גם לי יש! גם לי יש!

קודם כל כמה מהמורה לתנ"ך בחטיבה... "אהה, את זה את צריכה לחטט רגליים." "אני מבקשת שקט, אתם יכולים מצדי לחשוב על הירח, רק שיהיה שקט!" "תרשמו לכם בגדול, שופטים עם ט´." "יש עמים ואני לא רוצה לנקוט בשמותיהם..." "עוד מעט יום כיפור, אתם צריכים לחזור לדרככם הטובה." "הייתן כל כך שקטות בכיתה ז´, מה קרה? התגברו מיתרי הקול שלכן?" "בנות, לסגור את הפה קצת, אם הוא יהיה פתוח- ייכנסו בו זבובים!" "ממש על פלאי תרנגולות הייתי אומרת." "פעם היו ילדים שקטים, נחמדים. הושפעו מהרוע של הכיתה והפכו לרועשים." "הוא משפיע עלייך לרעה, כמו אלילים." "צריך לעקור אותם מהמקום! תעקרו את הדיבורים שלכם!" "יש לך את העוצמה להביא מטאטא ולטאטא?" "אתה מחטט בקירות!" "אתה לא יודע בכלל איך למצוא וואקום." "יש כאלה שעושים יותר, יש כאלה שעושים פחות, יש כאלה שעושים את עצמם ויש כאלה שלא עושים בכלל..." "איפה הספר? מזמן הוא מדלג על ההרים..." "את והקשבה זה שני ישרים שלא נפגשים!" "לנאוף תרתי משמע." "אני מבקשת לשנות את המילון, לשנות את האותיות." "את גם מדברת, גם משוחחת, גם לא מוציאה את כל הדברים- ממש עשרת הדברות משלך." "אם הדיבור היה שווה כסף את היית עשירה." "הדשא הוא ממנעמי החיים." "מי שמתעסק עם פח הוא פח! ברצינות!" "כל אחד מעצבן אותך, אולי עדיף שתלך לאי בודד." "תהיי רחוקה מאני-לא-רוצה-לתת-את-התיאור-שלו." "זה שנעשנו בהירים זה בגלל שחדרו כוחות הגויים." "אל תדברי יותר מדי, כי גם את תוגלי עוד מעט." "מתמטיקה לא תעזור- כשאת זורעת את קוצרת באותו הרגע?" "מי שאין לו מוסר גם לא יודע מתמטיקה." "יש עשרה קבים, אומרים חז"ל. 9 נטלו הנשים. כנראה ששיר נטלה 11 קבים, לא נשאר עוד לשאר העולם." "אתה יכול ליצור לעצמך חג." "נסיים ללמוד את ירמיהו, אחרת הוא יהרוס אותנו." "חולים מחלה של הרעלת בית ספר." "היום התאריך הוא יותר מיום של אתמול." "מהרגע שאדם נולד הוא מתבגר. אצלך התהליך הוא הפוך." "יבוא אויב אם לא תתנהג כמו שצריך." "משהו בDNA לא הסתדר שם." "כשהתחלנו את כיתה ז´ אפילו לא הייתם דור המדבר. הייתם תמימים, נאיבים, לא בקשתם כלום. אבל ברגע שהתחילה כיתה ח´ הפכתם לדור המדבר! בחלקו..." "שימו לב, אם לא, יבוא ירמיהו ויהרוס אתכם! ינפץ וינתוץ!" "בריטני ספירס ואבי פרץ?! מה?! לא יכול להיות!" "מהזה? פינת יצירה? בתיה עוזיאל? הבאת את כל המצרכים להיות?" "אתה מתקשקש לך שם?" "אלו מילים שנועדו לפורענות!" אח"כ מה שאני זוכרת מהמורה שלי לספרות משנה שעברה... היו כמה ילדים שהפריעו מחוץ לכיתה והיא אמרה לנו: "רק רגע..." והיא יצאה החוצה וצעקה עליהם: "אני שונאת אתכם!!!"
היא מאד משעשעת, אני פשוט לא זוכרת כל כך הרבה דברים איתה כרגע. אהה... לדוגמא היא נכנסה יום אחד לשיעור וציירה לב גדול על הלוח ובפנים כתבה יום מרוכז בפסח. והיא ציירה סמיילי בפנים. היא גם דיברה על הדמויות נורא מצחיק. לדוגמא על איזה ילד בסיפור "פרנהיים" שהוא ילד מגעיל ואידיוט... וכל מיני דברים. היא מאד ישירה...
מאד אהבתי את השיעורים שלה.

Ez sLeeP

New member
ווא. זיכרון טוב יש לך.

הטובים ביותר יצורפו למאמרים. :) בקרוב.

Mister Matrix

New member
אוקיי

בספר מחזור של כיתה ט' אספנו כל מיני משפטים מצחיקים שנאמרו במהלך החטיבה אבל רבים הם נוגעים לאנשים ספציפים או לדברים שלא בטוח שתבינו בכל מקרה אח"כ אני אעלה כמה מהם ועוד כמה חדשים מהתיכון בכל אופן שרשור נחמד!

Dafi the Mighty

New member
לא זיכרון

עשיתי מחברת עם חברה שלי על כל מה שהיא אמרה. כל שיעור הוספנו. מה שכתוב אלה המובחרים- אבל זה עוד כלום לעומת איך שהיא מדברת! זה בכלל מצחיק...
ושרון, לא נראה לי שאת מכירה אותה. היא לא לימדה אותך. היא כבר עזבה את ביה"ס.

למעלה