אני עצוב

גרעאפס

New member
אני עצוב

אני בן 20, אוטוטו משתחרר מהצבא, ויש לי בעיה רצינית ביותר. אין לי חיי חברה. אני פשוט או שלא מצליח להכיר הרבה אנשים, ולמעט האנשים שאני כן מכיר אני לא כל כך מצליח להתחבר. לא יודע למה, אבל אני לא נקשר ומפתח ידידות רצינית עם אנשים. תמיד היחסים שלי נשארים שטחיים ורחוקים מדי. אתם מבינים? אז אני צריך גם ייעוץ איך להכיר יותר אנשים מכל מיני סוגים, וגם איך באמת להפוך את ההיכרות הזאת לידידות. זה לא שאני לא אוהב אנשים ולא מעוניין להתקרב. אני דווקא מאד מעוניין. אבל משום מה זה לא קורה... תודה באמת למי שקרא ועוד יותר תודה למי שיגיב...

גרעאפס

New member
כל מיני...

אני אוהב לכתוב... קצת מתעניין ביהדות ובפוליטיקה... ובאופן כללי החיים הם כלולים בתחום העניין שלי...

מוּסקט

New member
מה

אתה חושב צריך לקרות שלא קורה? אני מבינה שיש לך איזו אי נחת מעומקם של הקשרים החברתיים שלך, אבל האם אתה יודע מה אחרים עושים שאתה לא? האם יש לך איזה רמז לגבי מה לא בסדר במיומנויות החברתיות שלך? ושאלת השאלות: איך תדע (על פי אילו סימנים) שקשר אחד הוא יותר "עמוק" מקשר אחר. במילים אחרות: תן ל"עומק" סימנים/אפיון/פרופיל [אם תוכל לענות על השאלה הזו - 1/4 מהדרך כבר עשית!]

shellyland

New member
לא, אנחנו לא מבינים.

אתה רוצה שהקשרים שלך ישארו שטחיים ורחוקים או שאתה לא רוצה שהם ישארו כאלה? אם לא - מה אתה עושה על מנת להעמיק ולקרב אותם?

למעלה