אני עצוב

אני עצוב

שהמטפלת שהייתה לי ואני אוהב כי היא נחמדה ונהדרת ולכן חשובה לי מאד, לא אוהבת אותי ולא רוצה אתי כל קשר, ואני לא יכול להתמודד עם זה. אני מנסה לדבר על דברים יפים עם חברים כדי לבטא את אהבתי אליה ולהתגבר על העצב. אני לא מוצא דברים יפים לדבר אתם, ולכן אני עצוב. אם אתחתן אתה פעם, אף שזה בסיכוי מאד מועט, אני בטוח שאהיה מאושר מאד כל חיי. גם עכשיו אני שמח וחיי נהדרים, אבל אני גם עצוב.

אני רוצה שחברים יעודדו אותי

ולא כל-כך מעודדים. לא מבינים שאני מאד אוהב אותה. אני שמח שאני אוהב אותה, ועצוב שהיא לא אוהבת אותי.

לו רק הייתי יותר עדין אתה

אולי הייתה שומרת אתי קשר. תקוותי היחידה שפעם נהיה באיזו מסגרת ביחד כמו אוניברסיטה או עבודה, ואז נדבר הרבה וייוצר קשר. הסיכוי מועט מאד.

2461

New member
אל תקרא מה שאתה רוצה לקרוא

שאלתי כמה זמן אתה אובססיבי?

sani48

New member
אתה לא מסוגל להרפות

ממישהי שאין לך איתה כבר קשר איזה 20 שנה(וגם אז לא היה בנכם כלום),זה תאמרת שאתה כן אובססיבי

לא

אני מאד אוהב אותה כי היא אדם נהדר ולכן היא חשובה לי מאד. אני באמת עצוב מאד כי היא לא אוהבת אותי. הרגש שלי אמתי כלפיה, אהבה אמתית לאדם, לא כפייתי או התאהבות או משהו כזה.

היינו במסגרת 4 שנים

בה ראיתי את התנהגותה הטבעית (שאי-אפשר להימנע ממנה לגמרי) ודיברתי אתה על חייה. אפשר ללמוד לאהוב אדם אם יש התאמה ועניין.

sani48

New member
איזה התאמה ואיזה עיניין?

מה יש בנכם שמשותף?לפי מה שאמרתה,היא לעולם לא רצתה להיות איתך בשום סוג של קשר(גם לא קשר ידידותי),אז על מה אתה מדבר?אין לך איזה סוויץ' בראש,מנגון הגנה כזה,שאומר לך להרפות ממי שלא רוצה שום קשר איתך?הרי מדובר כבר על שנים רבות,תשתחרר ממנה כבר,תרפה ממנה,תשים את הזכרונות הנחמדים שיש ממנה בצד,ואת הרגשות האמיתים והאנרגיות שלך,תקדיש למי שנימצאת איתך

אני מכיר אותה מהטיפול

גם במסגרת של טיפול עם ריחוק אפשר להכיר אדם. אי-אפשר להסתיר לגמרי התנהגות טבעית, וגם דיברתי אתה על חייה האישיים. אני אוהב את אופייה. אני יודע שתמיד תישאר אהבת-חיי. אישיותה נהדרת יותר מכל אדם אחר שהכרתי אי-פעם. אני מוכן לעשות בשבילה הרבה דברים ועשיתי בשבילה הרבה דברים בטיפול. חשוב לי להיות אתה במערכת יחסים.

2461

New member
תפסיק להגיד לעצמך את זה

אתה לא מבין שבגלל זה אתה תקוע??

תפסיק להגיד שהיא בן אדם מקסים ובלה בלה בלה בלה
מה זה עוזר לך?

פשוט תפסיק ואז אולי תוכל לעבור הלאה
ככה בחיים אבל בחיים לא תצא מזה

אני לא אומר לעצמי את זה

זה אמתי ומשפיע עלי. אני עובר הלאה, אבל גם אוהב מאד אותה. אני אוהב הרבה מאד אנשים, אבל אותה הכי הרבה כי היא באמת בן-אדם מקסים ונהדר וזה בכלל לא שטויות אלא חשוב מאד.

מעניין למה

כשאני אומר "עובדת השמה" מתייחסים בכבוד ומאמינים לי שזאת אהבה, וכשאני אומר "מטפלת" מיד כולם חושבים שזאת היקשרות של מטופל.

orig429

New member
תשמע אלה החיים

גם אני חושב הרבה על מישהי שיצאתי איתה בעבר ומאד השפיעה עלי.
יש לי רגש אליה ואני חושב עליה, אך היא בחרה לחתוך ולהיעלם וזה
בסדר גמור, כי מה לעשות, אי אפשר לכפות על בנאדם להיות איתך
בקשר והתקדמתי הלאה בחיי, יש לי בת זוג כבר תקופה ארוכה
ואני מעדיף את הקשר הזה הרבה יותר מאשר, איזו פנטזיה שלא
נועדה לקרות כלל.

אני כבר יותר משנה קורא את הפוסטים שלך עליה וכל מה שאני יכול
לומר לך בנושא הוא שפשוט תרד מהרעיון כי היא לא רוצה אותך,
זהטבעי שאתה תתאהב במטפלת שלך לשעבר, זה לא שונה
מתלמיד שמתאהב במורה שלו, או מכל יחסים ורגשות שמתפתחים בתוך
מסגרת.
זה היה זה נגמר, אתה חייב לקחת את נושא הזוגיות ברצינות ולחשוב
הלאה ולא על מה שיכל להיות כי זה לא רלוונטי, היא לא רוצה אותך,
פשוט לא רוצה אותך!

אז תתחיל לבחון איך וכיצד להכיר נשים ותחפש מישהי שתרצה
אותך ואתה אותה. זה מה שיש וזה כל מה שיש לך לעשות.
פשוט תקבל את זה כעובדה ותשתדל להמנע מלחיות בעבר.

התגובה שלי מעט נוקשה, אך מטרתה להעביר לך מסר ברור
שאתה צריך להתקדם בחייך.

תודה אבל

כמו שכתבתי למעלה והרבה פעמים קודם, אני לא מאוהב בה כי הייתה מטפלת שלי, אלא אני אוהב אותה כי היא אדם עם אישיות נהדרת.

2461

New member
והיא לא מוכנה לעשות בשבילך כלום ולא רוצה

תעשה בשבילה כלום.

עוד פעם תכתוב את זה?

למעלה