אני עצובה

gilal

New member
אני עצובה

עדיין לא התחלנו כלום ואני כבר מותשת, מתוסכלת, עצובה (אני מרגישה שהעולם סוגר עליי). אני במצוקה. אנחנו רק בתחילת הדרך. עדיין לא הגשנו טפסים. מה עושים? כל היום, כל יום אני חושבת רק על זה. אני לא מסוגלת לתפקד. מה עושים? התמיכה מבעלי היא אין סופית, המון חיבוקים, המון ביחד (אני יודעת שגם הוא במצוקה ושקשה לו) אבל אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה. כשנתחיל, מה יהיו התוצאות להצלחה? כמה זמן זה יקח? מה הן תופעות הלוואי? האם בכלל יש? כל הזמן עולות ונשאלות שאלות אחרות. איך עוברים את זה? איך מתמודדים עם המצב החדש? מה עושים ? גילה

יובל@

New member
הרגשות שלך כל כך מוכרים

וכולנו עברנו אותם בשלב ההתחלה. ההלם הוא גדול ולא יודעים מה לעשות ולאן לפנות.השאלות מתחילות לנקר בראש ולא נותנות מנוח. את לא צריכה להפסיק לחשוב על זה- כי אי אפשר . זה חלק ממכם עכשיו וצריך לאזור כוחות לעכל ולהתחיל לפעול. זה לא חייב להיות עכשיו, זה לא חייב להיות היום, רק כשתהיו ממש מוכנים ואת תראי שזה יגיע ואתם עוד תסתערו על המשימה שתהיה החשובה ביותר עבורכם בתקופה הקרובה ואני בטוחה שתצליחו בה. לא תמיד תקבלו את כל התשובות ולא תמיד תדעו הכל. כולי תקוה שאתם תהיו בין המאושרים שמצליחים בהתחלה. ויש הרבה כאלו! תופעות לוואי? כל אחת מגיבה אחרת, אחת יותר קל אחת יותר קשה, אבל ... לא יודעים עד שלא מנסים. גילה, אני מקווה שכל החששות יתפוגגו במהרה ותתחילו לצעוד בדרך אל האושר הגדול.

אולה *

New member
בוקר טוב, גילה!

אין לי תשובות לכל השאלות שלך. האמת - לאף אחד אין. כי למרבה הצער אתם תצטרכו להתמודד עם המצב. לא יודעים כמה זמן זה יקח. תופעות לוואי - דבר מאוד אינדיוידואלי. ולשאלתך הכי קשה - "איך מתמטדדים עם זה?": חיים את זה יום יום. עד כמה שזה נשמע נורא, הטיפולים הופכים לשגרת חיים. ואנחנו לומדים לשלב אותם כך, שלא יפריעו לשאר הדברים. תמצאי כאן בנות, שלומדות לתואר (ראשון, שני) במקביל לטיפולים. אני סיימתי תואר שני ועשיתי הסבה מקצועית בשלושת השנים האחרונות. אנחנו (בנות הפורום) נוסעות לחו"ל (האמת, גם כדי לנוח מהטיפולים). אני אישית מרגישה טוב כשאני עושה משהו בנדון - מחפשת מידע, למשל. התקופה הכי קשה בשביל הרבה בנות - בין הטיפולים, כאשר מרגישים "לא תורמים". אבל מצד שני, למדתי שחייבים לעשות הפסקות - לגוף ולנפש. אז, קדימה. תגישו טפסים, תתחילו ללמוד על הבעיות, ולמלאכה!
ואני רוצה לראותכם בפורום הריון מהר ככל האפשר! אולה.

היי ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי ביום ה´ האחרון שאמר לי שיש לי בעיה וזה הלם וזה מעצבן ומעציב והכל אבל צריך לקוות רק לטוב

רחלי*

New member
לחשוב חיובי-זה שם המבצע!!

לדעתי הדרך הקלה והטובה ביותר היא לא לחשוב הלאה אלא להתרכז כל פעם היכן שאת. לא להתרכז יותר מדי במה שיהיה ומה השלב הבא ומתי ולמה אלא עדיף לחיות כל פעם את מה שאת עוברת. מנסיון החשיבה כל הזמן הלאה רק מכניסה יותר דאגות ומחשבות לראש. למה בכלל לחשוב רחוק תחשבי על מה שאת עוברת בלי בלאגנים נוספים. לכן לי יש בעיה קטנה עם הפורום כי אתה קורא יותר מדי דברים ויש יותר מדי חומר שאותי אישית מלחיץ אבל מצד שני התמיכה כאן שווה הכל. ההתמודדות היא רק באופטמיות ראיה שיהיה טוב וגם אם זה נראה רחוק למצוא את הטוב במציאות הנוכחית- למרות שזה קשה מאד. שיהיה לכם הרבה הצלחה ,שמחה ובקרוב תבשרי לי על תופעות הלווואי של ההריון.

למעלה