אני עצובה

LILO digital

New member
היי כולם!

מישהו פה?? אני נמצאת כאן עם חברתי (במרכאות.. לא, סתם) ואני מראה לה לראשונה את הפורום. תהיו נחמדים!! גם היא מעריצה של דיג´ימון. (אגב, קוראים לה ליאת. זה חשוב?...) התגעגעתי! אני לא יכולה להיכנס הרבה לאחרונה... גם מיוטיסמון התגעגע! נכון? מיוטיסמון: בכלל לא! ממש לא התגעגעתי! למי אכפת מהם? *מוחה דמעה בסתר* ליאת: איזה דיג´ימון מעצבן יש לך... אבל הוא סקסי בכל הקטע של האנמיה הפתאומית. מיוטיסמון: אמרת סקסי?

יאקומו

New member
לילו!

מה קורה את נכנסת פעם בחודש?! וליאת! אני מקווה שתיכנסי גם את לפורום! אני מוכנה להתערב על מיליון דולר שקבלת הפנים פה תפתיע אותך! מיוטיסמון, לפני כמה שבועות, מצאתי תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה שלך, שמתי אותה תחת הכותרת "לילו כשאת נכנסת תקראי רגע למיוטיסמון" זו תמונה פשוט מטורפת! הבעיה, שמיד אחרי ששמתי אותה כאן, מחקתי אותה לגמרי מהמחשב שלי... אני אנסה למצוא אותה שוב, ולהראות לכם אותה!

LILO digital

New member
תשימי...

אגב, הפרק של היום לילו ראתה לפחות חמישים פעם, וליאת - שלוש פעמים. צחקנו בכל פעם מחדש... (הנרי: עושה עיניים??? מאמנים לא אמורים לעשות את זה...) טאקאטו וגילמון: ב----סדר... זה היה משעשע ביותר! אין מה לאמור! ו... קאלומון מפגין את אחת ההופעות החמודות ביותר שלו בכל העונה!!!! (YOU GO, MIMI....)

יאקומו

New member
חדשות טובות וחדשות רעות...

חדשות טובות 1: מצאתי את האתר ממנו לקחתי את התמונה. חדשות רעות: כנראה החליפו את התמונה של מיוטיסמון... חדשות טובות 2: מצאתי תמונה די דומה, אבל השניה הייתה יותר יפה לדעתי, הניבים שלו נצצו, והיה יותר מקום... כלומר: גם ראו קצת מהידים שלו.

יאקומו

New member
תיקון טעות!

נכון אמרתי שאת התמונה "המקורית" שמתי בפורום? אז זהו, שלא... שמתי אחרת!

לילימון

New member
יאקומו

באמת אז את יכולה להביא לי עכשו,בבקשה גם אני הביא לך תמונות איזה שתרצי

יאקומו

New member
אוקי, אז במסר אישי

תביאי לי את האי-מייל שלך, אני אשלח לך כמה תמונות שרק אוכל! (יש לי מעל 50... אני רוצה יותר!)

לילימון

New member
ליאקומו

אפשר לפרסם פה את האי מייל שלי?

יאקומו

New member
לא, לא פה...

במסר האישי! תפתחי את הכרטיס האישי שלי, ובצד ימין תראי "שלח מסר" תשלחי שם את האי-מילל שלך, ואז הוא מגיע ר ק אלי...

Digi Lista

New member
אלוהים, מה קורה לכולם כאן?...

לילימון שאלת לפני יומיים למי יש תמונות של שינזו וענינו לך שיש אפילו גלריה לזה ועכשיו את עצובה בגלל שאין תמונות של שינזו?... אני כנראה לא מרגישה טוב, אני לא מצליחה להבין מה עובר על האנשים כאן!(וזאת הרגשה מאוד לא נעימה!)

יאקומו

New member
אמממ... לילימון?

אפשר רגע לנתח את השאלה שלך? את עצובה כי אין לאף אחד תמונות של שינזו? ואם יש פה כאלו שלא אוהבים שינזו? לא חייב להיות פה תמונות של שינזו... וכתבתי לך במסר אישי שאני יכולה להביא לך מלא תמונות, ואפילו לא ענית לי!

burhtk1

New member
עוד אחת

הפעם של יאסר ערפת...וליסטה...בבקשה אל תמחקי את התמונות...

Digi Lista

New member
זה נכון שזה לא קשור בכלל...

אבל יש בזה משהו מצחיק לפחות מבחינתי(כי המצב רוח שלי על הפנים...) והוא ביקש יפה לא למחוק אז...אבל מכיוון שזה דוחק הודעות אחרות אני לפחות אשרשר למשהו...

למעלה