אני עצובה....

לבי

New member
אני עצובה....../images/Emo7.gif

יש לי בעיה: המדריך שלי הפסיק להדריך לפני חצי שנה ומאז אני מחפשת חווה עם מדריך טוב כדיי ללמוד שם... אני עד עכשיו לא מצאתי ואני עצובה כי אני מאוד מתגעגעת לרכב... הלכתי לכמה חוות אבל לא אהבתי את המקום, אני רוצה מחר ללכת לרכב איפשהו ואני לא יודעת איפה.. אני גרה באיזור המרכז.. בבקשה תעזרו לי.. אני מאוד עצובה גם כי מאוד ניקשרתי לסוס שעליו תמיד רכבתי ואני חושבת שגם הוא אליי.. אני מתגעגעת אליו.. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.. אוהבת ומחכה לתגובה... ליבי

shai00

New member
אם

את רוכבת ווסטרן אז יש חווה בגבעת כוח (אחרי בן גור-יון) קוראים לה חוות אסף. אם את רוצה את הטלפון תכתבי לי ואני ייתן לך אותו...... לא הייתי שם שנה בערך אז אני לא יודעת אם היא עדיין פתוחה אבל אפשר לנסות... ביי ביי שי

הודעה ללבי!

לבי, אל תהיי עצובה... אם תיצרי קשר עם החווה שאני אומרת, את תהיי הכי מאושרת בעולם!!! החווה נמצאת בינוב, זה ליד פרדסיה, ופרדסיה זה ליד נתניה... אם תרצי עוד פרטים, תבקשי ואתן לך את הטלפון...

"גולדן"??

אני חושבת שאני מכירה את החווה שאתה מתכוון אליה. יש לכם סוס פלמינו שעמד למכירה,שקראו לו "גולדן", לפחות לפני ,אמממ, נגיד חצי שנה??

לבי

New member
לאוריום....

החווה בבית חנן אומנם טובה אבל הם לוקחים 100 ש"ח לחצי שעה מסכנה... לא שיש לי בעיה עם כסף אבל ניראה לי שזה מוגזם..לא??? ליבי

למעלה