אני עצובה

אני עצובה../images/Emo7.gif

מה בסך הכל רציתי ? לעשות שמח עם החברות שלי. ואתם כאלה מגעילות ובכלל לא אכפת לכם כלום. ואם מישהו אוהב גלידה שוקולד וכולם אוהבים גלידה וניל, אז צריך בגלל זה להעליב אותו?? אתם בכלל אין לכם סיכוי לענטז, כי אתם כבדות. ובשביל לענטז צריך לשמוח. כמוני. אבל עכשיו הרסתם לי תחשק לענטז עד מחר בבוקר. מזל שיש לי מחר פגישה עם רותם וליאת שאנחנו מענטזות ביחד כל יום שבת. גם אתם יכולות, רק תפסיקו להיות כאלה כבדות...

סתיו מם

New member
תגידי, את רק בפורום שלנו?../images/Emo3.gif

אולי בפורום אחר יותר יתלהבו מהענטוזים שלך, כי פה נראה לי שלא כל כך, ואנחנו לא רוצות להעליב אותך
. את באמת חמודונת, אבל זה לא כל כך מתאים הנה. אולי נחפש לך ביחד פורום אחר? יש למישהי המלצות??

שלקע

New member
חחח

מה את רוצה? אנחנו לא רוצות לענטז! לכי תענטזי במקום אחר!

שלקע

New member
גנע"מ ופורום יקר תקשיבו:

שמתם לב שבכרטיס אישי שלה לא רשום שומדבר? היא רק בפורום הזה! היא רק מבלבלת ת'שכל בפורום הזה! היא בטוח פדופיל!

moranooosh

New member
פסדר בהתחלה היינו בסבבה

אבל כל הודעה שלך רשום בה עינטוז עינטוז עינטוז וזה לא קשור בכלל! לכי לקומונות פתחי קומונת עינטוזים ותענטזי עד מחר! ותאמיני לי לא חסר פה לאף אחד שמחה אנחנו פשוט...שונאות עינטוזים אז יאללה תענטזי ת'עצמך מפה!

שלקע

New member
נכון! אם את כ"כ אוהבת לענטז למה את

חייבת להפוך את הפורום שלנו לפורום עינטוזים? זה פורום "זהירות, בנות" ולא עינטוזים! לכי ותפתחי פורום לעינטוזים ואל תהרסי את הפורום הזה!

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif תשמעי.....

הרגזת את כולנו וביחוד את שלקע ואת פרונדס אז בבקשה תפסיקי!!!!!!!!! פתחנו אגודה נגדך חלק הכינו באנרים מה את רוצה?! שבאמצע החסיות של האולימפידה תשמעי האולימפידה מושגת בחסות גנע"מ גם אני נגד עינטוזים מפגרים! די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok? נמאס עוד לא הבנת? לכי תמצאי פורום אחר פורום סלסה או ריקודים או לא יודעת מה!! רק תפסיקי לענטז פה!!!!!

טוב, טוב שלא שכחת אותי../images/Emo70.gif

בכל אופן, החלטתי להיות נחמדה, מתוקה ואוהבת אז עופי מהפורום הזה ואל תחזרי בחיים, אף אחד לא רוצה אותך פה חוץ מביצ' גירל, אבל היא ביצ' מה ציפית
(סורי ביצ' גירל) את תרנוגולת מרוטה, עם תחת. מה את רוצה
פרס,
, שקל
יש לך בעיה. ת'חפי מהפורום, אל תחזרי, שונאים אותך פה
מפגרת. המוח שלך יצא לסיור באיזור העינטוזים
נהדר. תצטרפי אליו ואל תחזרו לעולם. פדופיל מסריח חסר חיים, מוח, ורצון קיום. נ.ב - איפה המנהלות בסיפור
כאילו וואת דה פאק. אמרו עליה שהיא פדופיל, מה דעתכן להעיף אותה מהפורום
כאילו, אני רצינית. אתן יודעות עזבו תקטע עם הפדופיל. אבל מה עם זה שהיא הורסת את הפורום
הצענו לה להשתנות. לא
היא בשלה
למען השם - תעיפו אותה מהפורום הזה
מ היא הורסת אותו. כל רבע הודעה מופיעה המילה: עינטוזים, לפחות 87 פעמים. פור גד סיק, תעיפו אותה

למעלה