אני על סף ייאוש

firenogo

New member
אני על סף ייאוש

בוקר טוב, אני עומד לסוע לחו"ל לתקופה ארוכה ואני רוצה מחשב נייד, ומכאן מתחילות הרבה תהיות. אני מתלבט בין שני מחשבים בגדול: Dell inspiron 6400 - כאשר אני יכול להרחיב את האחריות לבינלאומית לשלוש שנים בסכום של 167 דולר (700 ש"ח). והמפרט שלו ממש חזק כולל אופציה להשאר עם XP ולא עם VISTA. HP dv6520ea - כאשר צריך לקחת בחשבון את העובדה שאני ארחיב את הזיכרון ל-2 ג'יגה בעבור חופן של 390 ש"ח, מעבר לקח הבעיה היא שאחריות היא לא בינלאומית והיא רק לשנה. מהודעות שראיתי בפורום אני מבין שגם השירות של HP בארץ הוא לא חגיגה וזאת בהנחה שכל תיקון אני שולח את המחשב לארץ (אין לי בעיה לעשות את זה - יש לי אפשרות לשלוח לארץ דברים פעם בשבוע לפחות). השאלה היא מה כדאי לעשות, המחירים פחות או יותר זהים מעבר להרחבת האחריות שכמובן מייקרת את העסק. אני מאוד אוהב את כל האקסטרות שיש ל-HP אבל מצד שני מאוד מעריך את החוזק של מחשבי DELL. המחשב בגדול הוא לצורכי לימודים, מולטימדיה, אינטרנט וכו'. חשוב לציין שבסופו של דבר ה-DELL לאחר ההרחבה של האחריות וזיכרון ללפחות 1 ג'יגה יהיה ממש יקר. עיזרו לי בבקשה, אני רוצה כבר לקנות מחשב כי הזמן שלי אוזל. תודה, לירון

alexbo

New member
האחריות הבינלאומית של דל לא תופסת בארץ

מבדיקה... אם תקנה דל מחו"ל לא תקבל שירות ותמיכה בארץ! גם אם תקנה אחריות בינלאומית אולי יוכלו להחליף לך חלקים אם יש את הדגם שקנית גם בארץ אבל עדיין תשלם על שעות עבודה בכל מקרה האחריות לא תופסת בדקתי עם היבואנים בארץ

firenogo

New member
אני יוצא מכאן בדעה מעורבת

אבל עם נטייה ל-HP אם יש כאן מישהו שחושב שהאירוע הזה לא צריך לקרות, שידבר עכשיו או לעולם ישמור את שתיקתו... אם כן אני מכריז על קניה?

תנוח, לי יש HP NX 6310 שקניתי בארץ לפני שנה+

עשיתי אחריות בין לאומית ל 3 שנים. אני גר בחו"ל. הסוכן המקומי מכיר באחריות שנעשתה בארץ. ועד כה לא הייתה לי שום בעיה במחשב. לעבודה קניתי כאן NX 6320.

firenogo

New member
הבעיה כאן היא אחרת

לדגמים העיסקיים של HP יש אחריות בינלאומית, לעומת זאת ל-PAVILION אין משום והיא רק אחריות מקומית. אלא אם כן אתה מצאת דרך אחרת לקבל אחריות בינלאומית ואני אשמח לשמוע על כך. תודה

bar666xp

New member
ההמלצה הראשונה שלי בישבילך, תרכוש שם!

האמת תלוי לאן בחו"ל אתה טס אבל ברוב מדינות העולם המחיר יהיה זול יותר מבארץ. אגב גם בחלק מהמדינות יהיו דברים שלו זמינים כלל בארץ... {כמו לדוגמה מודם סלולרי מובנה במחשב הנייד}. ברגע שמדובר על תקופה ארוכה {ואני מניח שזה מעל לשנה ואולי אפילו מעל לשלוש שנים} ממש מיותר לרכוש בארץ, רכוש שם וגם תוכל למכור שם בפחת מחיר קטן יותר {כלומר השוק יד שניה בחלק ממדינות העולם הרבה יותר מפותח מבארץ = תקבל יותר $$$ על המחשב}... וזאת אם תחליט למכור אותו.

למעלה