אני עלוב!

  • פותח הנושא xc
  • פורסם בתאריך

xc

New member
אני עלוב!

היום היה לי טסט ראשון, חשבתי שאני יעבור בטוח. היה לי טסטר כול כך נחמד! אבל אני ברוב טיפשותי נסעתי הכי גרוע שאפשר. לא אותתי, נכבה לי האוטו פעם אחת ברמזור, נסעתי לאט מידיי בכביש מהיר, פרסה על הפנים, ולקינוח דפק לי ברקס. והכי מצחיק הוא שממש לא התרגשתי לפני הטסט (המורה שלי חשב שהייתי לחוץ ולכן לא עברתי את הטסט, אבל האמת שזה ממש לא היה כך. אני כול כך מצוברח, ירד לי עכשיו הביטחון העצמי ( חשבתי שאני נוסע מעולה!). נקווה שעד הטסט הבאה יהיה טוב. רק רציתי לשתף אותכם, לילה טוף.
 

ת מ י מ ה

New member
אל תהיה

אני לא יודעת כמה זה יעזור אבל אל תרגיש ככה בגלל טסט קורה שלא הולך הכי טוב זה רק סימן שאולי לא היית צריך לעבור וזהו לא כזה אסון יהיה טוב עד הטסט הבא אל תדאג תהיה יותר ניחוח
 

עו מר 5

New member
חפיף

תמיד יש פעם ראשונה, אני נכשלתי טסט שלישי על משאית, ואם היית יודע איך נהגתי בטסט הראשון היית צוחק עליי. לאט לאט לומדים להבין מה הטסטרים רוצים לראות, יהיה בסדר. עליי.
 
למעלה