אני עכשיו

אני עכשיו

יוצאת מהבית... שוב דיון ושוב הוא יהי'ה שם. למה אני לא מסוגלת לעמוד בנוח כשהוא בשטח??? למה אני לא מסוגלת ללכת לבד כשאני יודעת שהוא יהי'ה שם??? אני רואה אותו ויש לי פלאשבק אדיר הכל עובר כמו בסרט נע שמריצים אותו אחורה בפראות. הגוף שלי מבחוץ משדר בטחון. אבל הידיים רועדות מבפנים אני פשוט מ פ ח ד ת!!! אני מקווה שהקב"ה יחזיר לו את שכלו {ואפילו לרגע} כדי שאני אחזור בשלום הבית. ברכות ב"הצלחה יתקבלו בברכה...

קבלי ../images/Emo24.gif

בוקר טוב ומבורך שיהיה לך ולכל חברי הפורום. הנצחון שלו-זה הפחד שלך. אל תיתני לו לנצח. את תעמדי זקופה מולו עם המון בטחון זו התשובה הטובה שלך למעשיו. סוג כזה של אנשים לרוב הם פחדנים,רק עמידה איתנה ונחושה מביאה לסיכול כל כוונת זדון מצידם. לכן, מה שאני מציעה לך,להכין את עצמך לשדר בטחון בעצמך ובקב"ה שהכל יעבור בשלום. אם תראי פחד הוא ינסה להשתלט,תראי עוצמה הוא יסוג. ככה זה בטבע וככה זה בחיים. אל תחששי ואל תיראי כי הקב"ה יהיה איתך לאורך כל הדרך. מאחלת לך בהצלחה בדיון ומקווה לשמוע בשורות טובות שתחזרי. המנהלת רוצה לזרוק את רגשי האשמה עם החמץ אולי תאמצי את זה ותזרקי את חוסר הבטחון ואת העבר עם החמץ?!

odery

New member
היא היתה חזקה מסופה

תאספי את כל כוחותיך הוא אמנם אבי ילדיך אבל את כבר מספיק חזקה ומחושלת לפרובוקציות ולאיומים שלו.תקפידי לא להרים את הקול גם כשהוא מצליח לערער אותך ולהוציאך משלוותך.תחזרי כמו מנטרה על מה שחשוב לך.שיהיה המון בהצלחה.חיבוקים.

מעומק ליבי...

(אם יש דבר כזה לגבר...
) מאחל לך הרבה ברכה וב"הצלחה.... לקראת הדיון הבא תזכירי בזמן ובעז"ה תקבלי טיפים מתאימים בל"נ.

../images/Emo51.gif רבה לכולכם...../images/Emo24.gif

לבד לא הייתי שם בסוף. ידיד שהבין עד כמה אני זקוקה למישהו שיהי'ה איתי שם. אז בלי לשאול ולדבר הוא פשוט הגיע לשם. כשראיתי אותו,הוקל לי.
תודה לך איש יקר שהיית שם איתי.
השופט קצת נכנס בו על ההתבטאויות נגדי ולאחר איזה דין ודברים קצר השופט חתם את דבריו במשפטים הנ"ל: "איך אתה רוצה שאני אאמין לך שבאמת אתה תמשיך לדאוג לקשר טוב ויציב עם האמא אם כל הזמן אתה רק יורד עליה ומתייחס אלי'ה בזלזול??? מי מבטיח לי שלא ככה תדבר ליד הילדים או מספיק שתשדר להם את זה כדי שהזלזול שלהם יעבור לאמא??? אני מבקש ממך להתחיל להתייחס בכבוד,זה שאתה כועס עלי'ה בתור הגרושה שלך זה אחד אבל היא אמא של הילדים שלך ובגלל זה תכבד אותה,כדי שהילדים ילמדו ממך ויכבדו אותה" נסגרו ב"ה דברים שרציתי בהם. אבל,אין דבר מושלם... הילדים יהיו איתו בליל הסדר
ואני פשוט מפחדת שכל מה שעבדנו איתם עד עכשיו פשוט ירד לטמיון. ושוב
לכולכם.

סאני42

New member
מה שלא עושה השכל עושה הזמן!

זה יעבור לו (הזלזול) ולך (הפחד) הילדים? אלו ישפטו אתכם על סמך מעשיכם לטווח הרחוק ולא על סמך דיבורים. צאי תהני תחגגי ושיהיה לך חג שמח ושמחה תמידית בלב

ציפי81

New member
הקב"ה ברחמיו יחזק אותך לעמוד תמיד מולו

וגם יעזור שילדיך לא ייפגעו ממנו בשום צורה במהלך החג.

ותשחק

New member
אוי מתוקה

אני מאוד מבינה אותך.. מקווה בכל מקרה שעברת את היום בשלום.. ובכל מקרה, אני כאן בשבילך, ואשמח לעזור בעצה ובמה שאוכל.

שיהיה בהצלחה ושיעבור בשלום

אני רוצה רק להגיד לך ככל שתהיי בטוחה בעצמך ובמה שיש בך ובטוח שיש בך המון אז תרגישי יותר בטוח .. ותמיד תזכרי שמה שאדם מרגיש זה מה שהוא משדר החוצה גם אם נדמה לו שהוא משחק משהו אחר אז תהיי חזקה

touti

New member
מאושרתתת איך נגמר הדיון???

ברכות ההצלחה עזרו?

למעלה