אני עייפה!!!!!!!!!!!!!!!!

אני עייפה!!!!!!!!!!!!!!!!

כן.. חתיכת כותרת, אני יודעת, אבל אין מה לעשות.. אני יותר עייפה ממה שהייתי לפני שהתחלתי את הטיפול (היום היה הטיפול הרביעי). הבנתי מהרופא שלי (ומעטרה) שיש נסיגה מסויימת אחרי שלושה טיפולים, אבל מה עושים עכשיו?? אני לא מסוגלת להתרכז בעבודה שלי ופשוט רוצה לישון כל היום. אגב, יש מקום שבו אפשר לראות "מפת" מרידיאנים ולקבל הסבר (אפילו מאוד מופשט) על המשמעות של כל נקודה ונקודה בדיקור וההשפעה שלה על האיברים בגוף?

היי עינת

היי טוב תשמעי זה ראקציה בגין טיפול ואני לא יודע מי עשה לך את הדיקור אבל לפי דעתי היה צריך להסביר לך דבר פשוט שיש משבר החלמה אצלי לדוגמא ברגע שאני מטפל אני יודע שאדם יהיה עייף מת ולא יהיה לו כח ללכת לעבודה או להפעיל מחשבה מסויימת פשוט לישון וזה נכון כי אנחנו ממרצים את הגוף וסביר להניח שתהיא עייפה לגבי עיפות הייתי ממליץ לך לשתות מיים חמים עם לימון (לא כמו בקפולסקי ) אלא שני לימונים סחוטים בפנים בלי סוכר פשוט לשתות המיים החמים מנקים את הגוף והלימון משמר את מערכת החיסונית מאוד מומלץ בחום זה יקנה לך המון כוחות לגוף לדעתי הראקציה של משבר החלמה לא תהיה יותר משלושה ימים אלא אם כן המטפל שלך אמר לך על מה הוא עובד כמו כן גם מדיטאציה טובה מאוד תעזור ואל תפחדי מזה שאת עייפה כי עיפות זה לתת לגוף ליתמודד לבד בלי כדורים בלי כלום זאת דעתי כמובן ושיהיה לך יום קסום שלך עדי קצמן

מרידיאנים ונקודות

שלום עינת, שולח לך אתר שמאמין שתמצאי בו עניין בברכת בריאות טובה :) תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

עינת היי

מצטרפת לקודמי , אכן פעמים רבות ישנה נסיגה בטיפול ואף החמרה . מה שנקרא "ירידה לצורך עליה". אחד מהדברים החשובים זה כרגע לזרום עם הגוף ולא להלחם בו, לא אגיד לך לקחת חופש ולישון אבל בהחלט לנוח יותר מהרגיל, לשתות ולאכול נכון. ד"א האם את מקבלת צמחי מרפא / תוספי מזון כלשהם? החזיקי מעמד
יעל

וואחד נסיגה.. היום ממש לא הצלחתי

לגרד את עצמי מהמיטה ב-9 בבוקר למרות שהלכתי לישון ב-10... חוץ מצנטרום+ אני לא לוקחת תוספים מיוחדים. אני מתכוונת לנסות היום את הרעיון של הרפלקסולוג ולשתות לימון במים, יש לך עוד המלצות???

ester lewin

New member
עייפות

עברי טיפול קינסיולוגי. יאבחן ויטפל חסימות שונות בגוף ובנפש. החסימות הן הגורם לעייפות. הגורם לכל. טיפול ללא תרופות. איבחון החסימות נערך ע"י בדיקות שריר. הן דרך לקיים דיאלוג עם הגוף. הגוף שיודע וזוכר הכל על עצמו. ניתן לקרוא על קינסיולוגיה בכל מנוע חיפוש תחת kinesiology כול-טוב

מתחיל להשמע לי מוזר../images/Emo4.gif

שלום ענת, כל העניין נראה לי מוזר. כמו בשיאצו גם בדיקור , מטרת הטיפול לעורר את הגוף לשקם את עצמו, תהליך שלוקח זמן.ואכן לעיתים ולא תמיד,לאחר טיפול או שניים מרגישים ירידה קלה שאחריה מגיעה הטבה משמעותית. אך כמו שאת מתארת נראה לי שמשהו לא תקין. דיקור נחשב לטיפול חודרני ולעיתים גורם לטרואמה לגוף וכל אחד מגיב לו אחרת. השיאצו פועל על אותו עיקרון של הדיקור ,אם כי בצורה יותר מעודנת. הייתי מציע לך להעלות את האפשרות הזו מול המטפל שלך ולשמוע את דעתו. לגבי האתר ששלחתי בפעם הקודמת, תעתיקי את הכתובת לדף אינטרנט ותפתחי, שווה בדיקה .בברכת בריאות טובה :) תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

תודה.. מחר הטיפול החמישי ואני

באמת מתכוונת לשאול מה קורה.. הרופא שמטפל בי הסביר לי שבמצבי רק מהטיפול ה- 6-7 אתחיל להרגיש את השיפור אבל באמת בשבוע האחרון חלה ירידה ממש דרסטית. נראה מחר מה יהיה....

דוVשה

New member
סליחה שאני מתפרצת לשרשור....

אך הייתי רוצה לדעת איזו טראומה יכולה להגרם לגוף ע"י דיקור... [השאלה באה אך ורק להבנה כי אני פשוט לא רוצה להתחיל עוד טיפול וגלות שגם הוא הלא נכון...].

טראומה זו לא ההגדרה הנכונה (לדעתי)

דיקור הינו החדרת מחט לערוצי אנרגיה , כתוצאה מכך מתרחשים בגוף תהליכים של הנעת אנרגיה ותגובה של האיברים הפנימיים- ז"א משהו קורה לגוף. , דיקור נכון יכול להביא לתופעות של עייפות , או החמרה של הסימפטומים אבל רק למס´ שעות עד יום יומיים - לא יותר . יש שקוראים לזה טראומה , אני מתיחסת אל זה כאל התעוררות של הגוף ותגובתו למחט. כל עוד התגובה אינה קיצונית ומסתיימת בטווח שעות סביר - התופעה נורמאלית.

המלצות..

עינת היי אם את לא מתאוששת עד מחר - העייפות היא לא רגרסיה של הדיקור אלא החמרה של הסימפטומים..
מבלי להתערב בטיפול שאת מקבלת , ובהנחה ואובחנת נכון ( יאפית לא?) הייתי ממליצה לך מס´ דברים: א. קו אנזים Q10 שהוא נוגד חימצון חזק החיוני ביצור אנרגית הגוף, הוא משפר את הספקת החמצן לרקמות הגוף ( יש לקחת לפני האוכל ולא לפני השינה.) ב. גלוטמין 500 מ"ג - חומצה אמינית המשפיעה על מערכת העצבים היא עוזרת בהגברת העירנות, ולהפחתת דיכאונות ( אם יש..) לגבי תזונה כדאי לשמור על תזונה דלת שומנים רווים ( שומן מהחי) ולהתמקד באכילת ירקות ופירות כמו כן מומלץ להוסיף לתזונה מזון עתיר סיבים. חשוב לעשות איזשהי פעילות גופנית בהתאם ליכולת הגוף שלך , אפילו הליכה של חצי שעה ביום זה מצויין. וכמו שכבר ציינתי - אסור להלחם בגוף , בתקופה זו, איכלי טוב, כנסי לישון מוקדם, פנקי את עצמך במשהו שאת אוהבת ובטיפולי מגע יהיה בסדר...
יעל

הייי

אכן יאפית.. ואני סוחבת את ההחמרה הזו כבר שבוע.. נחכה למחר ונראה. אגב, אני זוכרת מהימים שעוד התאמנתי קבוע במכון כושר (לפני כחצי שנה) את עניין ה- Q-10 אבל האם את יודעת כיצד מחשבים את הכמויות כי יש 10 מ"ג, 30 מ"ג וכו´.. לגביי האוכל, אני מרגישה צורך היסטרי בפחממות, ובמקרה הזה למדתי לאכול מה שהגוף שלי רוצה גם אם זו פסטה בשמנת או לא בדיוק לפי ההמלצות התוזנתיות. אני לא בן אדם שחי לפי תפריט ומשועבד למזון שהוא מכניס לפה שלו, אבל אני כן מאוזנת מבחינת סיבים תזונתיים, כולסטרול וכו´..

עינת

שבוע זה הרבה... שווה התיחסות של הרופא שלך. לגבי Q10 אלפי סליחות שכחתי המינון הוא 60 מ"ג. לגבי האוכל דווקא הכמיהה לפחממות ( פחממות או מתוק??) מראה על אפשרות של נוכחות קנדידה .. ופחממות עדיף לאכול כפחממות מלאות כיוון שהפחממות הריקות גורמות לעליה מהירה של סוכר בגוף וכתוצאה מזה מופרשת כמות גדולה של אינסולין ואז יש צניחה גדולה בכמות הסוכר בדם = עייפות. שיעבוד בשום צורה איננו טוב אבל שינוי תזונתי שיעזור לך להרגיש טוב מאוד מומלץ. ולגבי ספורט , חדר כושר אולי זה מוגזם כרגע, אבל משהו מתון כמו יוגה טאיצי או סתם הליכה יכולים לשפר את סירקולצית הדם והגעת החמצן למוח- שווה לנסות. תעדכני אותנו.. יעל

פחממות ומתוק.. מה זה לדעתך??

ואכן, מכון זה מוגזם, למרות שמנטלית אני מאוד רוצה לחזור לזה, התחלתי בבקרים לעשות קצת מתיחות.. זה המקסימום....

אכן טראומה לא המילה המתאימה,,,,

המילה קצת מרתיעה ,,, אם כי אני חושב שהגוף שלך לא כל כך אוהב את הדרך שבחרת לטפל בו . אפשרות נוספת שעולה בדעתי ,,זה שהמטפל לא בהכרח מטפל בך נכון ואני לא פוסל את הדיקור כפיתרון לבעיה שלך,,, זו רק אפשרות,,, שלחי לי במייל את כתובת המייל שלך ואדאג להעביר לך אתרים שנראה לי שיעניינו אותך . בברכת בריאות טובה :) תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

למעלה