אני עייפה!

אני עייפה!

אבל לא סתם עייפות. ממש תשישות. אין לי כוח לכלום. לא לעבודה. לא לבית. לא לילדים. לא לאנשים רוצה רק לישון. איך אפשר להמשיך ולתפקד ככה?

nlyyln

New member
יכולה לקחת חופש ?

זה תמיד עוזר. יש סיכוי ? יום-יומיים, כמה שאפשר...

ממש לא ../images/Emo4.gif

עומס העבודה רק הולך וגדל, מספר השעות הפנויות הולך ומצטמצם, אני כל הזמן מגלה שאני פשוט לא מספיקה. זה ממש משגע.

rusty

New member
עונה לך בעיניים כמעט עצומות

ועייפות...תראי מה השעה, אני עוד לבושה כמו בבוקר, עוד לא התקלחתי אפילו, רק עכשיו סיימתי לארגן טיפה את הבית, רק שבבוקר לא ארגיש שאני גרה במזבלה. מה אגיד לך, עומס העבודה משום מה גדל מיום ליום, ואני באמת לא מספיקה כלום. כבר 3 שבועות לא מצאתי טיפה של זמן לעצמי ואני ממש מבינה אותך. לדעתי, לא משנה מה המצב בעבודה, את חייבת חופש. תבקשי יומיים-שלושה של חופש לעוד שבוע, אפילו שבועיים, עצם העובדה שיהיה לך יעד לחופש כבר יעודד אותך. שולחת לך

אורזיגל

New member
תנסי לנוח בסופ"ש

תודיעי לבעלך שאת מעבירה לו את כל הסמכויות, כנסי למיטה ותחרפי.

soshi3

New member
מרגישה אותו דבר

בדיוק הבוקר אמרתי שאין לי כח לכלום, אני מתנחמת בכך שהיום יום חמישי (מצד שני מחר יש 2 חגיגות של יום משפחה בגנים ) מקווה שאתמול כתבת את זה בערב והיום את מרגישה טוב יותר שיהיה יום נפלא למרות הכל

תאירU4

New member
מבינה אותך,,,

גם אני בדיוק ככה. אז ביום שני היה לי יום חופש שלא עשיתי שום דבר, רק ישנתי! אבל מה? יצאתי מזה הרבה יותר עייפה ממה שנכנסתי לזה. אז הוחלוט שלא להמשיך ליום חופש השני וחזרתי ביום שלישי לעבודה. אתמול נסעתי לעשות משקפיים סוף סוף אחרי שהמספר שלי כל כך השתנה שאני כמו חולד... והיום בערב מסעדה עם הבעל, בקיצור, אני מכניסה אנרגיות וצבע לחיים וזה מה שיעיר אותי! (אני מקווה, חשיבה חיובית לא מזיקה נכון?)

יומטוב5

New member
אני מבינה אותך

אני כבר כמה חודשים ארוכים מרגישה עייפה לא מספיקה כלום רק עייפה ממש על הקרשים כל הזמן חולמת על המיטה עבודה לימודים ילדים בית ועינינים אחרים וגם בגלל בעיות בריאותיות מוזנחות אני גם לא מצליחה לישון כמו שצריך בקיצור ביקשתי מבעלי לצאת לחופש כדי לנוח גם בעבודה פירגנו שבוע הבא אני יוצאת לחופש בתירווה שיחזור מאוששת לקרת תקופה קשה בעבודה יום טוב

התעוררנו היום ב 7 וקיוויתי שיום שישי היום

התאכזבתי קשות כשפתאופ נזכרתי שיום יום חמישי מצד שני מאושרת שיום חמישי כבר הגיע

למעלה