אני עייפה..
|שיר|

Pagra Baleben

New member
אני עייפה..../images/Emo80.gif|שיר|

מחר אני אני אכתוב על ההופעה
ד"א, שאלה- איתי מעשן?

הלכת?! *ירוקה מקנאה*

יווווווו! אולי פעם הבאה אני אנצל אותך ואבו לישון אצלך אחרי הופעה בת"א? כי הדרך חזור אצלי בעייתית, וההורים שלי דווקא אהבו את הרעיון של לישון אצל מישהו אחרי הופעה... איזה כיף לך...ממש רציתי ללכת, אבל הייתי אמורה ללכת למקום אחר, ובסוף זה לא יצא, וגם ההורים שלי לא היו מרשים לי
בקשר לאיתי מעשן- אני אישית לא ראיתי אותו מעשן, אבל הייתי בסך הכל בשלוש הופעות, אז אין לי מושג...אבל אני לא חושבת, כי אחרי ההופעה בכפ"ס שהייתה מזמן מזמן זיגו ואיתי עמדו כזה בחוץ, וזיגו עישן, ואנחנו אמרנו לו כזה "זיגו?! סיגריות?! אני בשוק!" ואיתי אמר לנו שהוא לא באמת מעשן, זה סתם בשביל הפוזה... אבל שוב, יכול להיות שאז איתי כבר סיים את הסיגריה שלו, או שאז הוא לא עישן, ובגלל שזה היה לפני איזה חודש עכשיו הוא כבר כן מעשן...או ששניה אחרי שהלכנו הוא הדליק את שלו או משהו כזה... אז אל תסמכי על זה...

Pagra Baleben

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif|שיר|

הוו, תבואי אליי בחודש הבא!^^ יש הופעה ב16 נראה לי ובלבדוק לך תמנוע, נראה לי, איתי כזה ירד מהבמה ועישן

DesertRose7

New member
איתי מעשן..

פשוט אי אפשר להאמין שמישהו עם קול כזה מעשן.. יש פה משהו לא הגיוני!

Pagra Baleben

New member
טוב, סיכום../images/Emo80.gif|שיר|

אממממ הגענו, וחיכינו שעה והיה נורא ריק יחסית ליום שישי
אבל הם עשו את הכל נורא קצר! בקרנבל, רון עלה, וכולם מחאו לו מלא כפיים, אז הוא אמר שבגלל שהיינו בסדר הוא יעשה את התפקיד שלו
ואז הוא הציג את קרנבל
ובעוד שבוע, אני יכולה להישבע ששמעתי "בעוד שבוע, אראה את הדורבנים מלמעלה" או שאיתי עשה בכוונה, או שהמילים באמת ככה, או שהשמיעה שלי קצת לא בסדר. ולכבוד ההופעה ה101-הם חיברו משפט חדש לבהעדר זמיר! ובקטע של אייל, הוא שר איזהשהוא שיר קורעע באנגלית! זה היה כזה ענקקק
והיה לי זיקוק אחד, אז הדלקתי אותו בלא בא לי לשמוע, וכולם הסתכלו עליי כאילו הם לא ראו בחיים שלהם זיקוק..
אבל הזיקוק נגמר נורא מהר, הוא נורא סבל בתיק שלי
פעם הבאה אני מביאה אספקה של זיקוקים, ואני מחלקת לכולם
אממ ההדרן היה קפטן לוב בוט, של זיגו-זה היה ענק! ואז הלכנו לדבר איתם-והיו שם שני ילדים שנכנסו למאחורי הוילון וביקשו מהם חתימות
ואז איתי יצא-ודיברנו על אלפקות
וזיגו יצא, ואני די בטוחה שהוא נשך את הפונצ'ו שלי..
והבאתי לו משקפי דיסקו מאגניבות, והוא שם אותן
אני עכשיו מנסה להביא כאלה לכל הלהקה
ואמממ זהו התמונות מההופעה שעברה שעברה עכשיו בפיתוח..כשיהיה לי חמישים ש"ח וסורק אני אביא לכם.

טחחחחחח../images/Emo70.gif

נשמע אדייייר
*מדמיינת את זיגו עם המשקפי דיסקו* זיגו נשך את הפונצ'ו שלך
יאאאא....גם אני רוצה!
מואאהאהאהאהאהאה
גם אני רוצה זיקוק

Pagra Baleben

New member
לא סתם משקפי דיסקו../images/Emo80.gif|שיר|

משקפי דיסקו נורא נורא סגולות^_^

Pagra Baleben

New member
אני אשתדל../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif|שיר|

למרות שהן יהיו בערך בגודל שלך הן ענקיות

Pagra Baleben

New member
*סוגדת לפונצ'ו*../images/Emo80.gif|שיר|

גם גיא מישש אותו
צריך לתת לו שם. קובי?

שם מעולה ../images/Emo6.gif

בזמן האחרון אני קוראת למלא דברים קובי... כנראה שהמחלת "פול" של עמית השתלטה עליי בצורת קובי... אני בעד שאיכשהו נגרום לפונצ'ו הזה להינגע/להתמשש/להינשך על ידי כל חברי הלהקה ונהפוך אותו לקמיע

../images/Emo123.gif../images/Emo105.gif

מואואואואאו.... פול שולט@!&!@&#$^*$%&)$^&*@%&@!$!$&@& עם כל הכבוד, ויש כבוד, פול הרבה יותר שולט מקובי.... *נסקלת*

למעלה