אני עייפה רעיונות להתעוררות יתקבלו בברכה. תודה
מ מקסימית2 New member 28/10/07 #1 אני עייפה ../images/Emo199.gif רעיונות להתעוררות יתקבלו בברכה. תודה
מ מקסימית2 New member 28/10/07 #3 אמאל'ה ../images/Emo2.gif הבהלת אותי לא הערת אותי ../images/Emo123.gif
מ מקסימית2 New member 28/10/07 #5 באמת תודה רבה לך ואני חשבתי שאת חברה שלי אבל לישון אין מצב לפני 21:00 במקרה הטוב - הלוואי.
A ahuva2 היחידה New member 28/10/07 #6 להלן רעיונות להתעוררות... קפה..רד בול.. טלפון ממשהוא אהוב... מוסיקה טובה...
מ מקסימית2 New member 28/10/07 #7 תודה לך אהובית אבל... שחור אני לא שותה וכנ,ל גם על רד בול. ממישהו אהוב - אין כזה באופק לצערי. מוסיקה טובה - אשים יש לי במשרד רק את הראל מויאל אשים אותו הוא לא יעיר אותי אבל לפחות אני אהיה עייפה אך מרוצה משיריו...
תודה לך אהובית אבל... שחור אני לא שותה וכנ,ל גם על רד בול. ממישהו אהוב - אין כזה באופק לצערי. מוסיקה טובה - אשים יש לי במשרד רק את הראל מויאל אשים אותו הוא לא יעיר אותי אבל לפחות אני אהיה עייפה אך מרוצה משיריו...
ס סאני42 New member 28/10/07 #8 תחשבי על....... משהו או מישהו שממש עצ'בן אותך ותתעוררי לאלתר.......חחחחחחחחחח