אני עייפה ושבורה

אתי.ו

New member
אני עייפה ושבורה

בימים האחרונים אני מרגישה זיפת ! אני עייפה ושבורה, התלות של עמית בי ובציצי - גומרת אותי. אני לא מוצאת זמן לעצמי. אני צריכה להיות מוכנה 24 שעות בייממה לספק את צרכיה בלבד, מה איתי? איפה אני? איבדתי את מקום עבודתי, אני מחפשת עבודה וגם זה בקושי רב, כי אנו צמודות 24 שעות ביממה, אין לי אף אחד שיכול לשמור עליה. גם כיום כשאני חולה עם שפעת - אני ממשיכה להניק ולטפל באפיסת כוחות מוחלטת . אני כועסת על כל העולם.

zimes

New member
../images/Emo24.gifאתי, אני מכירה את ההרגשה../images/Emo140.gif

אם את יכולה להרשות לעצמך - נצלי את העובדה שאת בין מקומות עבודה למנוחה ואיסוף כוחות. תפרגני לעצמך שעה-שעתיים לנוח ל ב ד (לי מספיק אפילו לישון טוב בצהריים כדי להפוך לאדם אחר). אל תעשי את כל עבודות הבית, הן יחכו לאחרי שתחלימי. יש מישהו שיכול להחליף אותך בטיפול בעמית בין הנקות? תבקשי עזרה. החלמה מהירה! (מחר
יהיה יום חדש ובריא יותר).

אני כל כך מבינה אותך ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אני כל כך מזדהה עם מה שאת כותבת. ללא ספק ההנקה יוצרת תלות של הילדים שלנו בנו ונראה לי שלנו כאמהות עוד יותר קשה לעצור את התלות הזו... אני לא חזרתי לעבוד אחרי חופשת הלידה ודווקא אני שמחה שיכולתי להשאר עם ליה בחודשים חשובים אלה. זה קשה זה נכון, אבל ברגעים הקשים אני משתדלת לעצור לרגע ולראות את החיוך של ליה, את המבט האוהב ולהבין שאני למעשה לא יכולה בלעדיה. מה עם בן זוגך? הוא לא יכול לקחת יום חופש בכדי להיות עם עמית בין ההנקות? אצלנו, בעלי עושה את האמבטיה לליה כל ערב וזה ממש עוזר. אני מקווה שתרגישי טוב ומהר
. תחזיקי מעמד.

אתי, הייתי שם... ../images/Emo24.gif

אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת במיוחד עם הקטע של ה"אין עזרה". לכן, אני מאוד מאוד ממליצה לך להתחיל לקחת בייביסיטר. כן, גם כשאת בבית. תקחי בייביסיטר מדי פעם לשעתיים ותשלימי קצת שעות שינה או סתם התבטלות! מכיוון שהיה לי ילד חולה ציצי. אני רוצה לעודד אותך ולספר לך שזה הולך ומשתפר. אני לא יודעת בת כמה עמית. אבל כשיותם שלי התחיל לגלות קצת עצמאות מוטורית, התחיל להתעניין בעולם שמעבר לציצי של אמא שלו הוא ממש התחיל "לבקש" לרדת מהידיים שלי לטובת השטיח כדי לזחול ולחקור את הסביבה. ומאז הוא הולך ומתרחק מהציצי. פחות משתמש בו כנחמה, מנוחה, פינוקים וכד´. הוא מצא דרכים אטרקטיביות יותר ל"העביר" את זמנו. תחזיקי אצבעות. ואם אין משפחה/חברים שיעזרו שוב אני ממליצה בחום "לקנות" עזרה. זה ממש לא מותרות אלא בגדר הוצאה רפואית למען תוכלי לשמור על שפיותך..

מצטרפת לתשובה ולהמלצה של ניריתי../images/Emo24.gif

וקחי אויר, יגיעו ימים אחרים בהם תחושי כל כך הרבה סיפוק על כל ההשקעה הזו.

אצלי גם תמיד השפעת הולכת עם

המצב רוח הזה, ובכלל כשאני חולה אין לי שום עצבים בשביל ילדים...אין לי עצה חוץ מ- זה יעבור! ברגע שתרגישי יותר טוב גופנית העולם יראה הרבה פחות שחור. בנתיים נסי לישון כמה שאפשר, לשתות הרבה ולמצוא עזרה- בעל, אמא חמות או בייביסיטר, שיביאו לך את עמית רק להנקות ואח´´כ יקחו אותה לטייל. ואת תשני!!!!!!! לפחות כמה שעות ביום, אחרי הצהריים לשמל. תרגישי טוב.

אתי.ו

New member
../images/Emo142.gif תודה לכולן ../images/Emo51.gif

מצב השפעת הולך ומשתפר ומן הסתם גם ההרגשה הכללית. אתי

למעלה