אני עייף .....

ronen1981

New member
אני עייף .....

אני מתוסכל ובא לי לצעוק. אז אאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו יותר טוב.

ronen1981

New member
נמאס לי.

היה לי מבחן ידעתי לענות עליו על 100 ואני הולך לדעתי להיכשל בו ולמה למה כי אני כותב לאט ומתקשה לסרטט מה שאני רואה בראש . כזה מרגיז ....... וחוץ מזה אני מחר צריך לקום מוקדם....למעיין בוחן שלפי השמועות יהי רצח. ואני עייף מאנשים ....

angel151

New member
גם לי נמאס אז?? שאני יצעק באמצע

הלילה ... אז תכשל תעשה שוב.. מה קרה סוףהעולם?? קטן עליך סומכת עליך.. איזה רצח תגיד . אתה בסדר הערב?? אני עייפה בכלל מהחיים אז מה..?? בכל זאת יש לי חברים טובים, חברות, אני אוהבת את החיים,את היום שעובר ,את אוהביי ומעשים טובים ואים אני מצליחה להביא שלום או משהוא טוב אני הכי גאה בעצמי שהצלחתי. לילה טוב תאמין לי קטןןןןןן עליך.... יאוו איזה שיר .. דונט ספיק דונט ספיק איי נו ואט יו פינקינג.. לל לה לללה ל

GALI02

New member
רונן../images/Emo24.gif

למרות שאתה נהיית הודיני בזמן האחרון. אני מחזיקה לך אצבעות ואני בטוחה שיהיה בסדר
תתעודד יש עוד אנשים כמוך. יש לי מבחן באלגברה יום חמישי ואני מתה מפחד אפילו נשארתי היום בבית בשביל ללמוד
אז המון
גילי

ronen1981

New member
הודיני ממש לא.

תכנסי לאחד הפורומים הפוליטיים ותראי איך שמי מככב. אני משכנע אנשים להצביע שינוי ביום שישי היתי בזיו ברביעי בחורב בשישי הקרוב שוב בשטח אשכנע אנשים לא גשם לא שמש ירתיעו אותי
. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=323543

GALI02

New member
אתה יודע למה התכוונתי

אני מודעת לעובדה שאתה נמצא בפורומים אחרים. ודיברתי על החים האמיתיים לא על הפורומים. אבל שיהיה לך בהצלחה גם במסע השכנועים.

למעלה