אני עייףףףףףףף

chaofix

New member
אני עייףףףףףףף

הלכתי אתמול
ב
02:30 בערך. התעוררתי כבר ב
05:00. שטפתי פנים, אכלתי את מנת הבוקר שלי (דגנים עם יוגורט ושתי כפיות דבש) וישבתי בסלון עם אבא. בדקנו במחשב מתי הטיסה של אחי נוחתת וגילינו ש.... יש עיכוב של שעה
(לא יכלו להגיד לי את זה לילה קודם
) יצאתי ב
05:30 עם אבא לכיוון העבודה שלו (תעשייה אווירית) ומשם פשוט "חציתי" את הכביש והמתנתי בשדה התעופה עד שה
ינחת. ישבתי/שכבתי באולם ההמתנה ופשוט עצמתי עיניים וכל חמש דקות קפצתי בבהלה... בטח נראתי מצחיק לאנשים מסביב
בשעה 08:10 ה
שלי מצלצל... אחי על הקו: "נחתנו כרגע". המתנתי עד שייצא ובשעה 09:00 ראיתי אותו. העמסנו על ה
את המזוודות והתיקים (כולה שבוע לא יותר מדי) ונסענו הבייתה. ראיתי את הפקק שיש בכביש מס' 1 והחלטתי לסוע דרך פתח תקווה (לא שממורשה לא היה לי פקק גדול אבל שיהיה). זהו, עכשיו בבית, הילדות שלו כאן, ואני... אני מת לישון
אז איך התחליל הבוקר שלכם

העכביש2

New member
אני רעעבבבבבבב

חחחח סתם. אכלתי כבר האמת. לחם, קוטג', דבש...תה...ממש כמו סבתות..
בוקר טוב מיסטר פיקס. הסיפור שלך על הטיסה חביב ביותר. הייתי אומר שעם קצת שינויים בסיפור ואפשר להתחיל לצלם את "טרמינל 2"...
ואם אתה עייף...........לך לישון! זאת עצה נהדרת ששמעתי בתוכנית האחרונה של אודטה...
אני רואה שאתה המון כאן בפורום. שזה טוב. מעודד את כולם. אני שמח שיש אותך. לא מתעצל לכתוב. יש לך רעיונות ודימיון. בחור טוב. משפחה טובה
אז הבוקר שלי התחיל גשום. מה קורה עם הגשם הזה לכל ה..#$@#$@ טוב נו...העיקר שלא תהייה סופת הוריקן ואנחנו מסודרים... חוץ מזה בסדר. פלוס מינוס. האמת מעט מינוס, אבל זה עוד ישתפר.
בוקר טוב

chaofix

New member
חחח חחח חחח

ללכת לישון
אמממ קצת בעייתי מבחינתי. יש לי שתי אחייניות מדהימות בבית שדורשות תשומת לב מדי פעם. אמא חולה. אח עייף מטיסה וצריך להמשיך את הסידורים שלו מה שנשאר... זה שאני אשאר ער, אעבוד על הדברים שלי, מדי פעם אכין לאמא תה ואוכל, לילדות אשים סרטים בדי.וי.די ואולי אולי אולי בצהריים אשים את הראש כשכולם ישנו לאיזו שעה שעה וחצי על מנת שיהיה כוח לאימון בערב
וכן, אני נמצא בפורום הרבה כי... זו העבודה שלי. אינטרנט. אז מחובר כל הזמן, מקבל הודעות חדשות, עידכונים וכו'... וכן, אמוד שמח לעזור לחברים המצויים פה ושם. תודה לך
ועכשיו ספר מה מעיק עליך (לא חובה, אך איך איש חכם אמר מקודם: "לפעמים טוב לעצור לרגע, לנשום, לשאול מה מציק לי ולעבוד עם זה.... או לכתוב בפורום
גם זה עוזר...
"

העכביש2

New member
באמת איש חכם...

ואת הנושא המעיק אני ישאיר לעצמי...אני מעדיף את זה ככה, לעבוד על זה פרטני, אישי וכושי (האחרון לא שייך כ"כ)... ואני באמת מנסה ליישם את מה שכתבתי...אחרת - למה כתבתי....
ושנת צהריים היא הכי טובה!!! אני הולך לעבוד בצהריים אז זה ייבצר ממני
אבל לא נורא... ואימון ערב? אחחחחחח איש כלבבי...אני מתאמן היום בבית בדיוק בזמן שורות אלה... אגב -- ראיתי שכתבת שחזרת להתאמן...איך זה בינתיים? נוכל להיות אימונים-פארטנרס.....או משהו

chaofix

New member
../images/Emo13.gif

האימונים שלי כיום הם בעיקר אימוני סטודיו - יותר נכון ספינינג, ספינינג ועוד ספינינג. בקרוב מאוד, אתחיל לרכוב (זו לא טעות כתיב, אומרים לרכוב ולא לרכב) בחוץ. עונת הטריאתלונים בפתח ואני רוצה אולי אולי אולי השנה לעשות אחד. לא בטוח שיצא לי השנה, מקסימום ליום ההולדת הבא שלי
מתנה טובה אני אתן לעצמי לא
במה אתה מתאמן

העכביש2

New member
סבבצ'יק!!! ../images/Emo9.gif

לתריאטלון אבל, צריך כושר טוב...זה מצריך עוד אימונים לעניות דעתי המלומדת...העיקר שתתמיד ותכנס לתלם כמו שאומרים.. ואני? בוא אני יספר לך על עצמי וספורט: אני בחור ספורטיבימאז שאני זוכר את עצמי. בביה"ס הייתי משחק המון כדורגל ופעיל מאוד. תמיד התאמנתי. שנה וחצי לפני הגיוס הייתי בכושר קרבי (למרות שהדבר הקרבי היחיד שהיה לי זה נעליים קלות
)... בתחילת הצבא חלה התדרדרות בכושר שלי, הפסקתי להתאמן והעלתי במשקל (לא רציני...משהו כמו 6-7 קילו) נלחצתי מזה ומאז קבעתי לעצמי אורך חיים ספורטיבי , כמו שאני מכנה את זה. ומה זה אומר? היו כל מיני תקופות: בצבא הייתי מתאמן בחדר כושר בבסיס באמצע השבוע ובסופ"ש רץ בבית... כשהשתחררתי המשכתי להתאמן בבית. אני לא רשום בחדר כושר. בהתחלה זה היה 5 אימונים בשבוע וכיום זה 4 מינימום: יומיים בשבוע ריצה יומיים בשבוע אימון כח לגבי הריצה -- זה ליפ הקרוב שלנו..משהו כמו 7 - 8 קילומטר. והאימון השני הוא בדשא גדול ליד הבית -- ספרינטים ותרגילים בתנועה. בימי שישי אני משחק כדורגל אבל זה לא קבוע. ולבי הבית -- אני עושה פקלי"ם בעיקר: שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, יד אחורית, כתפיים עם מקשוקלות וכך גם ידיים. ויש עוד תרגילים שאפשר לעשות אבל לא נכנס לזה. זהו בינתיים
איזה ציון אתה נותן לי??

chaofix

New member
תגיד... אתה חושב שאני

באליפות העולם באתלטיקה קלה שאני צריך לתת ציונים
אבל נשמע שאתה עושה אחלה אימונים. המשך כך
ואכן, לטריאתלון צריך כושר טוב, ואני מתאמן לזה לא מעט כבר. לכשאגיע למשקל שאני רוצה, שזה לא רחוק עוד, אראה כאן תמונות לשי מלפני ואחרי

העכביש2

New member
חחחחחחח כמו ../images/Emo27.gif

הפרסומות האלה בעיתון!!!
בכל מקרה, עלה והצלח מיסטר פיקס

הבוקר השגרתי שלי

אז הלכתי לישון אתמול בסביבות חצות, וקמתי בעשרה לשש. פתחתי את החלון ומזג האוויר לא עשה לי טוב... אחרי זה שתיתי תה ונסעתי לאוניברסיטה. התחלתי את היום בשיעור יהדות, השתעממתי קשות, ואחרי זה התבשרתי לשמוע שהתבטל לי שיעור סטטיסטיקה. זה פחות או יותר מה שעבר עליי בבוקר.

למעלה