אני עושה בסדר?

אני עושה בסדר?

התחלתי להתאמן סופסוף כמו שצריך, ורציתי את דעתכם על אופי האימון ותדירותו: אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע (ברצף עם יומיים הפסקה מכורח). כל אימון הוא 50 דקות אירובי (חתירה, אופניים, מסילה, סקי וכו´) ועוד כ-20 דקות משקולות (בטן, ידיים, ירכיים וכו´). מה דעתכם? המטרה היא כמובן ירידה במשקל + עיצוב. ואם יש למישהו טיפים, נורא תודה.

אלי ו.

New member
נשמע טוב, כמה טיפים

1. אירובי אחרי משקולות 2. באימון משקולות חלקי את האימון לחלקי גוף. בדרך זו השריר יוכל להתאושש. עבודה על אותם שרירים יום אחרי יום זה לא רעיון טוב לרוב השרירים. 3. שימי דגש על תרגילי משקולות מורכבים, תרגילים שמפעילים יותר ממפרק אחד. 4. שני מדי פעם את תכנית האימון

אלי ו.

New member
אם המטרה היא הורדת שומנים

אז עדיף לעשות את האירובי במצב בו כמות הפחממות בגוף פחותה. (אחרי אימון הכח) כך הגוף יעשה יותר שימוש בשומן בזמן האימון. (זה לא משהו שישנה את קצב איבוד השומן בצורה דרמטית, אבל אולי יעזור קצת)

leahle

New member
אמרה את זה פה

עינת לא מזמן, ורמי הסביר שזה לא עקרוני, אני מנסה לחפש את זה בארכיון, אולי אני אמצא את ההסבר שלו.

המון תודה על התגובות. ושאלות

אם הבנתי נכון - להתחיל במשקולות - להמשיך באירובי. לא להתאמן יום אחרי יום (אפילו שזה כולה שעה ועשרים כל האימון?) האם נכון לשתות קפה שחור לפני האימון? והאם כל הדיונים על האוכל לפני האימון ואחרי האימון תקפים גם לבנות? או בקיצור, מה אתם ממליצים לאכול לפני האימון ואחרי? בינתיים אני אוכלת פייבר וואן עם יוגורט לפני, וסנדוויץ´ אחרי. זה בסדר? תודה מראש על התגובות.

למעלה