אני עונה

nicky gil

New member
אני עונה

שלום אני נעמה ניקי גיל והתשובות שלי: שם, גיל ומין: נעמה 15 נקבה אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוף ברור!!! איך אתם ישנים בחורף? פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? כותונת מה מצויר על המצעים שלכם ? או כלום או סנופי מה אתם עושים לפני השינה? מתקלחים ומצחצחים שיניים וסמים ראסן מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחים שינים, אוכלים מארגנים תיק לבית ספר מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? אההה.... או באמצע יער עם ידיד או על ערסל בחוף מבודד בכינרת באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 11 אבל בזמן האחרון אני מנסב ללכת לישון ב9 ולקום בחמש מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? שלושה ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 16 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? אין לי חלום לא הזוי כל יום לפחות 4 חלומות הזויים פיג'מה - כן או לא? ברור האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? ברור אני סערורית (ברצינות) אבל אני חושבת שזה קרה רק פעם אחת תמיד אני חוזרת למיתה בסוף התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ברור!?? ישנתם ערומים? אף פעם עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? יכול להיות... (לא שידוע לי על זה) אבל פעם חשבתי שאנסו אותי בזמן השינה ואני בהריון (יש לי דמיון שונה תהרגו אותי) עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? אההה ליטופים ניקרא? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ( ) כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? המון בארך כל סוף שבוע וטיולים של שבועות על גבי שבועות ישנתם אצל חבר/ה? ברור ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה כן בעמידה לא נרדמתם מול הטלויזיה? כן נרדמתם בשיעור תנ"ך? בתנך לא אבל בספרות ומדעים חלמתם "חלום צלול"? כן חלמתי שעונסים אותי ואמרתי לעצמי שאני יודעת שזה חלום ואני רוצה שיופיע מקל אז הופיע מקל והרבצתי לאנס את הצורה ופעם גם עפתי בחלום צלול מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה לא.. אבל אני גם לא לומדת תנ"ך אז כימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? מי אלו? השאלון הזה או תקנון הפורומים? אהה תנו לי לחשוב על זה רגע??? איך אתם נרדמים? בהמצאת סיפור לילה טוב בראש ולסיום - קחו את מספר השאלות בשאלון הזה, חלקו ב-4, הכפילו ב-25, החסירו 100 ועשו סינוס של התוצאה. כמה קיבלתם?אהה חפיף!!! בדיוק ירדתי רמה רדו מימני!!! מה את זורעים מלח על הפצעים

למעלה