אני עומד להתגייס וצריך עזרה

אני עומד להתגייס וצריך עזרה

אוקי אז אני הומו בארון, אני עומד להתגייס (עוד שלושה חודשים ב"ה), אני עמוק בתוך הארון, אפילו שכבתי עם מספר נשים, רק כדי להוכיח שאני יכול להיות סטרייט כמו כולם, עדיין לא קיימתי שום מגע מיני עם גבר, כך שאני עמוק בתוך הארון, אני עוד מעט מתגייס, מקווה מאוד להיות חירניק, גולני אם אפשר,אבל עניין הנטייה שלי מאוד מפריע לי ומפחיד אותי פי כמה, אני מגיע לזיקפה רק מלראות גבר נאה מגרבץ, כך שקשה לי להאמין שלהיות עם מישהו יחד באותה מקלחת לא יגרום לי לזיקפה, חוצמזה בד"כ מגיעים לכזו קירבה בעיקר בטירונות שאני מאוד מפחד שאני יסגיר את הנטיות המיניות שלי (שלאחר שיקולים קשים החלטתי לשמור עלייהם לעצמי, בינתיים), תעזרו לי בבקשה להתכונן נפשית לצבא, למקלחות, לקירבה ובכלל ההתמודדות של מלש"ב גאה עם הקירבה של מועד הגיוס, מחכה לתשובות בקוצר רוח, בבקשה תעזרו לי!!!!

HaloMatok19

New member
שמע, יש לי מה להגיד לך

הבעיות שאתה מעלה מאוד נכונות ומפחידות לגבי המועמד לשרות, הכל לא ברור ומפחיד. אבל כשאתה כבר בתוך זה, זה משהו אחר. קודם כל, עם כל זה שמתקרבים לאנשים, כמה שזה קשה לשמור על עצמך בארון, הקטע המיני לא חייב להיות זה שיבדיל בין מי שיההי חבר שלך לבין מי שלא יהיה. בקטע של המקלחות, בטח שמעת מאנשים שמאוד עייפים אחרי יום אימונים וכו', ותכל'ס מה שאני יכול לומר לך - זה ממש נכון. ותוסיף לקטע של העייפות גם את הקטע שאתה מרגיש שם עם האנשים כאילו הם אחים שלך (לפחות לא ממש בהתחלה, אלא אחרי כמה חודשים) בהתחלה זה קשה, אין מה להגיד, אבל מסתדרים. אני מקווה ובטוח שתסתדר, כי אני רואה שיש לך מוטיבציה (למרות שלפעמים היא ממש יורדת בהתחלה...) בקיצור, להיות הומו בצבא זה יותר קשה מאשר להיות סטרייט, אבל זאת לא צריכה להיות בעיה חברותית שם. תאמין לי שמה שחשוב זאת חברות טובה ולא המשיכה המינית. ואם תראה להם איזה בנאדם טוב ומיוחד אתה, אז אני בטוח שזה לא יהיה נושא לשיחה שלהם. בהצלחה גבר

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

ap9234

New member
אין סיבה לדאגה.

אני גם הייתי במצב שלך ואם האותיות ב"ה מסגירות מעט על הקבוצה לה הינך שייך אני הייתי שם וגם קרבי בצבא וגם עמוק בארון - הסר דאגה מלבך חירניק אחרי יום אימונים שיש לו 4 דקות מקלחת במים קרים לא בדיוק חושב על גודל האבר של שכנו למקלחת אלא רק מחשב את דקות השינה שנשארו לו עד השמירה בלילה \ ההשקמה בבוקר. בכל מקרה אשמח לייעץ לך עוד [email protected] ביי ובהצלחה

glindon

New member
נער בארון

אל תדאג אתה תמצא במקלחת איזה בחור סקסי שיתחרמן עליך לגמרי

למעלה