אני עומדת למווות...

אני עומדת למווות...

משעת אפס! עד שלוש ורבע!!!!!!! תעריכו! רצתי כל היום בבי``ס.. בין מבחן למבחן (תלמידה חרוצה) יש מורים שלא מכירים אותי...(חחחח) אז הם נאלצו לתת לי 100 (פחחחח) שווה להבריז.. או שלא. ניבה, אני מצטערת, הייתי גועלית רציתי צומי.. מה לשות אני לא מושלמת אז סילחי יקירונת.

הי לך..

סולחת.. גם אני הייתי במצב קשה מאד ובלי סבלנות.. העצבים שלי היו במצב שמעולם הם לא היו בו.. אודה לך אם לא תשתמשי בשמי המלא.. תודה ושיהיה לך יום מקסים. ניב

מעריכם! המון.

כל הכבוד לך יקירה. אז הנה אני מגלה משהו חדש.....מישהי פה מקבלת מאיות? מבחנים באים, מבחנים עוברים.... ואם המורים נותנים לך מאיות זה בטוח לא בגלל שהם לא מכירים אותך. זה בזכותך. יום ארוך עבר עלייך....אבל שווה לשמוע שאת הולכת לבית הספר. עשית לי את היום. אוהבת אותך אחותך מאיה

A-naT

New member
צ`מעי, ככה זה..

מה את מקטרת?! אני ככה כבר (חשבון מהיר) תשע וחצי שנים!! בלי הפסקות!! אבל ככה זה.. נשאר לי רק עוד שנתיים וחצי, ולך עוד שלוש לחצי, ואז נישן עד הערב! אה, בעצם יש צבא. אז אחרי זה נישן עד הצהריים! אה, צריך לעבוד. אז אפשר לישון בחופשות של חגים! אה, בעבודות אין חופשות לחגים. ..טוב נו.. תמיד יש שבת ;-)

מי אמר שהחיים

של המבוגרים קלים יותר? שיצביע! נו...נו...אין? אף אחד? טוב (מכה של פטיש בית משפט) הישיבה נסגרה! מסקנה: כדאי להוציא מכל תקופה את היפה שבה. ותודו שלא הכל שחור בבית הספר... בעצם, כל החיים זה בית ספר אחד גדול....

למעלה