אני עומדת להעלם.....

אני עומדת להעלם.....

הצילו! משהו בתפוז לא עובד בסדר. אין לי גישה לבלוג, לא נרשמות לי הודעות. פלא שאני עוד נכנסת לכאן., בפורום תמיכה לא מגיבים.... אולי אני צריכה לוותר על כל העניין? אין טלפון להתקשר לתמיכה?

צופית...הלו...

היום יש "החיאה" רק למקרים דחופים. כתבי כאן. אנחנו ממילא שם וכאן, וביום ראשון נפתור ביחד את הבעייה. פורום תמיכה מתמלא בערך במאתיים דפים ביום. נסי בפורום מחשבים - הם טובים לא פחות ועונים הרבה יותר. ומה פתאום לוותר ???השתגעת? את תוותרי אני אוותר... מה יוותר???

דווקא לי יש ...

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yaarm גישה לבלוג, אולי הבעיה עם השם והסיסמא? טלפון ביום א' למנהל הבלוגים. אני אברר לך איך. רק סבלנות קצת.

יעל :-)

New member
צופית...

ראית מה שרשמתי לך בהודעה הקודמת שפתחת בעניין? את הבלוג הישן שלך רשמת בכינוי אחר שלך. תנסי לחזור לכינוי ההוא (צופית היחידה1), ותנסי לערוך את הבלוג. במידה ועדיין לא מתאפשר לך, תנסי להסביר במדויק מה תפוז כותב לך ומה את רואה על המסך, ואני בטוחה שאנשי התמיכה של תפוז ינסו לעזור. אם תתני להם כמה שיותר פרטים, אני בטוחה שיגיבו ויעזרו. ולפעמים אכן יש בעיות בתפוז. ולאחרונה קורה הרבה שהודעות שנשלחות משום מה לא מופיעות על גבי הפורומים השונים.

תודה, תודה

אני עדיין נושמת..... לא נראה לי שזאת הבעיה יעל, אבל אני אשאל. תודה ברבורה. נראה מה יקרה עד יום ראשון.

למעלה