אני עוזב לכולם שתהיה המשך שנה טובה אני עוזב כי לי נמאס מהכול אז יאללה ביי
ע עמיחי עמק יזרעאל New member 7/3/03 #1 אני עוזב לכולם שתהיה המשך שנה טובה אני עוזב כי לי נמאס מהכול אז יאללה ביי
K kedeman New member 7/3/03 #2 מה עוזב??? קודם כל אתה מוזמן להצטרף אלינו בפורום חוצמזה את מה אתה עוזב? מה קרה שאתה עוזב?
K kedeman New member 7/3/03 #3 מה עוזב??? קודם כל אתה מוזמן להצטרף אלינו בפורום חוצמזה את מה אתה עוזב? מה קרה שאתה עוזב?
K kedeman New member 7/3/03 #4 מה עוזב??? קודם כל אתה מוזמן להצטרף אלינו בפורום חוצמזה את מה אתה עוזב? מה קרה שאתה עוזב?
K kedeman New member 7/3/03 #5 מצטער על השליחה המשולשת... כל פעם ששלחתי את ההודעה נתקלתי בהודעת ERROR וכרגע משום מה אני לא מצליח למחוק את זה מעין אם תצליחי למחוק את מוזמנת...
מצטער על השליחה המשולשת... כל פעם ששלחתי את ההודעה נתקלתי בהודעת ERROR וכרגע משום מה אני לא מצליח למחוק את זה מעין אם תצליחי למחוק את מוזמנת...
ש שקסי New member 7/3/03 #6 עמיחי בובון!!! מה אתה עושה פה??? זאת עדי הקטנה מדרום שרון... את מה אתה עוזב??? את האתר או התנועה???? הסבר פרט נמק ו(עוד משהו ששככחתי) יש לי תמונה שלנו עם יעלי והגרבילים הדימוניים שלנו!!!
עמיחי בובון!!! מה אתה עושה פה??? זאת עדי הקטנה מדרום שרון... את מה אתה עוזב??? את האתר או התנועה???? הסבר פרט נמק ו(עוד משהו ששככחתי) יש לי תמונה שלנו עם יעלי והגרבילים הדימוניים שלנו!!!