אני עוזב לישיבה.

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
אני עוזב לישיבה.

לא יצא לי לבקר בפורום יותר מאחת לשבועיים, אולי רק מדי פעם. בכל אופן, סתם רציתי להודיע למי שאכפת לו, כי לי אכפת מהפורום, בעיקר כי פינק פלויד (וגם הפורום עצמו ואנשיו) מסמלים אצלי תחילתה של תקופה. ועכשיו התקופה הזאת נגמרת, ומצאתי את זה ראוי לשתף אתכם. להתראות!

היה שלום!

ככה זה בחיים- לפעמים תחומי עיניין ומקומות הם עיניין של תקופה בחיים וכשזה עובר מסתכלים על זה מרחוק ואחרת. אז כל טוב לך- ואל תשכח- פורום זה מקום וירטואלי (וקצת יותר). לאיזה ישיבה אתה עובר (לא לשבת יותר מדי זה עושה____...)

תשמור על עצמך!

ישיבת צפת נראה לי הכי מתאימה לך...ביני"ש סטלן שלי . אבל כמו שבן ארצי אמר שלא תהפוך להיות הגיטריסט של <זקני צפת> כי זה באמת עושה ==&@#$%ג‚¬

holo

New member
להתראות אבקי

לכמה זמן אתה עוזב? ואכפת מאוד(לי לפחות), רק שתדע. נתגעגע אליך

Elinor BC

New member
מי אוהב אותך יותר ממני? ../images/Emo10.gif

לא שידוע לי על מישהו כזה ! ואתה הולך לשמור על קשר טלפונית ! הבנת ?! יופי טופי !:) וזה לא שאתה באמת עוזב, אתה הרי פה בא"י נו שווין, חולה עליך מושי שלי :) ותשתדל לכתוב פה כשיוצא ולהתראות איתי כמה שיותר :) אני אוהבת אותך אביקלה !

oribarak

New member
איך נפלו גיבורים!!

ויאבדו כלי מלחמה אנחנו אוהבים אותך אבקי, אתה אחד האנשים הכי מגניבים שהכרתי אי פעם נסיים בקריאת הידד ובצחוק אבקי אהאהאהאהאהאהאה

ביי אחי

תהנה שם כמה שיותר תלמד דברים ותנצל כל רגע שלך שם! מעכשיו גם אתה מתנחל עם תרמיל שעומד בדרכים כאילו יוצא לטראק מטורף בארץ הקודש חחחח אז שיהיה לך בהצלחה וניהיה בקשר... אתה מוזמן לקפוץ אלי מתי שבא לך ואני גם אקפוץ לישיבה אם תרצה חח

Inis mor

New member
מישהו אמר לי בהקשר הזה משהו

ידיד טוב אמר לי שכשהפינק פלויד נכנסים לך לתודעה אתה עוסק בהם אינטנסיבית תקופה מסויימת בחיים. ואז פשוט ממשיך הלאה ומביטים עליה לפעמים ככה בנוסטאלגיות. הקטע שהם לא ממש עוזבים אותך אף פעם ולא משנה כמה זמן יעבור. אני חוששת שאצלי זה מקרה יותר פטאלוגי...
אז שיהיה לך הרבה הרבה בכיף ואושר והנאה בחיים ואנא חזור במהרה.

FuryUri

New member
בהצלחה ../images/Emo3.gif

שיהיה לך בכיף. לאיזה ישיבה אתה הולך?

YuvalBT

New member
אבקי!

תהנה והמון בהצלחה לך ואני מקווה שנתראה בעוד מפגשים נחמדים..

avki

New member
ממעט הזמן האינטרנטי הפנוי שלי -

תודה לכולם, אשמור על קשר.

למעלה