אני עוזב את הפורומים

TheHead

New member
אני עוזב את הפורומים

היו לי כמה ימים בלי אינטרנט וגיליתי שהפורומים מחסלים לי זמן בכמויות ומוצצים לי את כל המוג´ו. אולי יום אחד, כשאני אהיה פחות מעורער, אני אחזור. בכל אופן, כתבתי כאן (בתפוז)בהמון פורומים, אבל רק כאן אפשר לומר שהיה ה"בית" שלי, בפורום טול. האנשים כאן הכי מדליקים, עם הטעם הכי טוב במוזיקה, הפתיחות הכי גדולה והחיוך הכי גדול לכל אחד שבא. נהניתי כאן אחו-שרמוטה, ואפילו שרוב הדיונים לא היו קשורים לטוּל בזלוטי, הפורום הזה עדיין שלט... אפשר לומר שגם כשלא דיברנו עליהם, "קיימנו את רוח הטוּל"
(איזה אידיוט!) אז הנה כל הלהיתראותים שלי: קודם כל, לקולקטיב גיידנס - אתם בני-זונה מוכשרים, אני מחכה לשמוע אתכם בהופעה חיה, הייתם פיצוץ בנקודת הג´ק וכלים בלי קשר, Keep rocking! לתשת, ערן ורחי - אתם האנשים הכי מצחיקים שפגשתי בשנה האחרונה. אני מבקר כל יום באתר הכינרת ומפנה חברים, כי זה פשוט האת<font color=bl

בהצלחה בהמשך הדרך

אני אישית לא הייתי מבקר באתר הכנרת מידי יום כי אני יודע שאני לא מעדכן אותו הרבה , אבל שיהיה בכיף. חבל לראותך הולך , ראש. מה אתה הולך לעשות במקום זמן הפורומים? אתה הולך לבנות שער למימד אחר וכאלה?

כל טוב...

עכשיו אתה תחפש מה לעשות בלי הפורומים וןלא תמצא תחליף מספק יותר.. ולאט לאט זה יוכל אותך ואתה תחזור אתה תחזור...

star breather

New member
אז קבל תיקון -

אני לא אח שלך. אחות, אולי. וגם זה רק אם תבקש ממש יפה. אולי.

j i m m y

New member
אחי, אני נמס..

תודה אחי.. אתה גורם לי לבכות מהתרגשות...

למעלה