אני עוזבת

../images/Emo109.gifכנסו רגע בעניין של אביאל

אני מה זה מבולבלת חחחחח הוא נכנס אליי לאייסיקיו ואמר שהוא דיבר עם עומר טל והתמונה שיש לו באייסיקיו זה הוא...קיצ'' אני לא יודעת מה נסגר [אני לא בצד שלו!]

../images/Emo187.gifלא הבנתי מה רשמת..

שהתמונה שיש לאביאל באיסי זה אביאל? או שהתמונה שיש לעומר באיסי זה הוא? חחחחחחח לא הבנתי כלום

../images/Emo15.gifבע עליך ועל המשך חייך.

נשתמע אחי.

../images/Emo41.gifבעע עלייך מפגרתתת =\\

לכי לכי טיפשה!!!!! לא צריך אותך סתומה אחת . כוס אמק למה באמת לפה בכלל ?! זבללל. =\\ עאלק עושה "בע עליכם" ט'חחחחחחחחח לכי לכי מפה מטומטמת , לפני שאני אכנס בך1! מה את עושה טובה שאת פה?! כוס רבאק ערס . עופי מפה זחלה .

../images/Emo182.gifמורן? את עיוורת או מה? חחח

אמרתי תארי לךךך! מורן? את לא יודעת מי הוא ומה הוא רוצה מאיתנו אז אני סה"כ אומרת לה דברים כדי שלא תחשוב שאנחנו עושות פה דברים סתם כדי להציק אחת לשניה..! אנחנו חברות! ואם היא חושבת שהפורום התדרדר אז שתלך.. אני לא באה לריב איתה ולא עם אף אחת בפורום :)) אני אוהבת כל אחת ואחת בפורום באותה מידה :)) אני לא ממש מכירה אותה אבל אני רק אומרת לה את העובדות! (אני לא באה לפגוע באביאל אבל אף אחת לא יודעת באמת מי הוא! והוא כבר הראה לנו שבו? אסור לבטוח! ואם הוא רוצה שיאמינו לו אז שפשוט יראה הוכחות,ומורן? את פשוט מגינה על משהו שאת לא מכירה!!)

../images/Emo187.gifלע נכוןןןן

אני לא מגינה עליו פשוט אני אומרת .......שהוא לא נשמע איזה אחד מסוכן או משו........ סתם מישו....אז מה עם הוא שם תמונה של מישו אחר זה לא הופך אותו לפדופיל!!!

../images/Emo118.gifקאררררררררררררררררין ?

את לא עוזבת , ובייחוד לא בגלל המעפן הזה , מה שמו שכחתי XD אני רצינית עכשיו , יוואו מה את ילדה קטנה ! אל תעזבי בשבילי :]

lililulu

New member
אם הבויז חשובים לך את לא צריכה

לשים על אף אחד שמעצבן אותך בפורום ואנחנו רוצים אותך ואת כל מי שאכפת לו מהבויז פה!! אם את מחפשת צומי אז -אין תגובה- ואני חושבת שברור לכולם מאוד למה אין תגובה...כי אני ממש לא אוהבת אנשים שמחפשים צומי... אבל אני לא מאמינה שסתם בא לך צומי...בקיצור תחשבי על זה שוב

../images/Emo187.gifעם היא חושבת שהפורום מסריח

ושהוא הידרדר היא יכולה ללכת!!! אפחד לא מכריח אותה להישאר פעעעעע

../images/Emo20.gifכנסיי חבובה !

חחחחחחחחחחחחחחחחח הפורום הזה מסריח ?! D: חחח את מסיחה העיקרית פה חצופה של ממש. את לא יודעת מה ההיה עם אביאל הוא שם פה תמונות שלו אחרי כמה ימים ראינו ילד בשם עומר בשין שלוו את התמונות שאביאל שם פה.. צתחשביי קצתת למרות שאינלך שכל ! רוצה? תישאריי הדרבה לא רוצה ? איקס למעלה כפרה .. תימחקי ת'פורוןם מהמועדפים .. ותתעופפי מפה . פורום מסריח לא? הפורום המסריח רוצה להעיףך אותך מפה .. חוצפנית לכי תלכלכיי על הפורום במקום אחר חצופה שכמותך הייתי :) שבת שלום בננות !

../images/Emo47.gif../images/Emo210.gifחעחעחחע כפרלעיך

יפשלי צודקתת בכל מילה ומילה שבת שלום, מתה עליךךךךך מואאאאאאאאאאאאה

../images/Emo118.gifנופר וכולן כנסו ../images/Emo70.gif

אולי די למה אתן יורדות לרמה שכזאתי ? אולי די זה ממש לא יפה באמת , במקום לתמוך..אתן ההפך זה לא יפה באמת ! תתבגרו , אם הייתי במקומה אני עצמי ! הייתי מאוד אבל מאוד נפגגעת זה לא יפה , תבקשו סליחה ! באמת די תתבגרו שוב , וחוץ מזה תבינו אותה ;) -שבוע טוווב-

למעלה