אני עוזבת

נכוןןן

דילב צודקת...היא חצופהההה היא לא רושמת פה ולא נימצאת פה אף פעםם והיא לא יודעת מה קורה פהה אז איזו זכות יש לה לבוא ולהגיד לנו שזה פורום מסריח?..?!?! יאאלהה שתלךך מפהה ומהרר...

hen love noli

New member
../images/Emo108.gifבאונהה כנסיי ומהררר

מזה הדרדר?!!??!הראש לך הדרדררר יאללה סעייי תעזבייי ט'חח ומה אכפת לך בקשר לאביאלל מיזה אח ש'לך?!?!?!לעעעע אז שתקייי שבי בצדד זה שלא אכפת לך מכלום שניכנסים לפה ילדים שמתחזיםם זה לא אשמתי את יכולהה לעוףףף אבל מזהה לעוףף בטיסהה מפההה מעבולהה ביי!!

../images/Emo41.gifאויש קארייייין?!

את רוצה ?! תעזביי !!! זה בעיה שלך ולא בעיה שלנוווו איזו עוד סיבות יש לך אהההה??? אינלך שומדבר!!!! מה הקשר אביאל עכשיוו?! הוא זה שעבד פה עלינו! תפסיקי לתת פה תירוציםם ובמקום להגיד "אני עוזבת" אז תעזבי בלי לומר שום מילה! ואני לא אומרת את זה עלייך ספציפית ! ואני לא נגדך ואני לא רוצה שתלכי פשוט זה מעצבן שאומרים אני עוזבת ונותנים תירוצים על הפורום ועל הבנות בפורום אם עוזבים זה רק בגלל שירד מהבויז או מש'ו כזה!!! זה כאילו דורש צומי! פשוט צווומי אז את יכולה להגיד אני עוזבת בלי לפרט פשוט תעזבי! אל תגידי שזה בגלל הבנות!!!

../images/Emo110.gifקארין?????????????

מה הקטע שלך??יאלה תעזביי נמאס כבר בנות?. כול אחתת פהה כול יומים באה ואומרת אני עוזבתת תעזבווו מה??? אביאל הזה הוא באמת שקרן מה את מגנה עליוו זה בכלל לא אביאלל והוא לא בןן אז תפניימיי!

קרין?!קחי מונית וסעי מתוך הפורום;]

מי את בכלל שאת מלכלכת ככה?=\\ הפורום הזה הוא הפורום הכי שיששש!! בעיי מותק'להה..:]

../images/Emo187.gifהיא כבר עפה ממזמןן../images/Emo6.gif

חחחח היא כבר איזה שבוע לא פע....!!! אז אין טעם להגיב על זה יותר.

למעלה