אני עוזבת..................

אני עוזבת..................

שלום לכם חברי הפורום היקרים !!!! מחר אני נוסעת סוף סוף למזרח הרחוק אני עוזבת את דן - פנטום וטסה רחוק מכאן רציתי להודות לכם ,דבר שלא עשיתי בזמנו על עזרתכם ותמיכתכם בפיגוע התאומים באיתורו של דן , דבר זה נתן לי המון כוחות ועזרה נפשית ותודה גם לדרור גלוברמן עיתונאי במעריב על פירסום הסיפור מבלי לחטט הרבה על פי בקשת המשפחה , ונתן לדן חשיפה בכל הארץ והרשת אני לא יודעת כמה הייתי מחזיקה מעמד ללא תמיכתכם בפיגוע לא ידעתי עד כמה אני אוכל להיעזר בכם אפילו מוראלית , וראו אזה פלא , אתם תמכתם ונתתם בי תקווה לשוב לפורום על כל פיסת מידע עכבתי כאן בניו יורק אחרי כל מה שקרה בפורום ואף השתתפתי בחלק מהדברים שקרו כאן , אני מבטיחה כי בעת שאיהי במזרח הרחוק ותהיה לי אפשרות אני אשלח לך משם חוויות. בסיום אני רוצה להודות לכל החברה העלומים שמטעמי בטחון לא אוכל לחשוף אותם , על אופן הטיפול בדן מאז שנמצא ואפילו עד עצם היום הזה , הם אנשים אמיצים ומאד ענווים וצנועים שתרומתם הרבה למדינה ישראל לא יתפרסמו לעולם ועדיין ממשיכים בפועלם ללא פחד וכעס , אתם לא מתארים עד כמה זה קשה הייתי אצל דן חודש וחצי ואלה היו ימים נהדרים ונפלאים חרשתי כמעט את כל ניו יורק והיה מהמם , למרות העצבות של האנשים כאן, נורא כואב , אבל דן דאג להעביר את זמני בנעימים. אז היו שלום חברים ושימרו על קשר אני טסה מחר בשעה 10 בבוקר שעון ניו יורק

Gefen

New member
מורי יקרה...../images/Emo65.gif

לשמור על דן אני לא מבטיחה...נראה לי שובב גדול מדיי..
אבל מה שכן...אני מבטיחה לך שתהני מאוד שם במזרח הרחוק..אני הייתי לפני...כך וכך שנים..בהודו תאילנד ונפאל, ותאמיני לי שהיום הייתי חוזרת לשם שוב לאיזה שנה שנתיים... תהניי מכל רגע... אל תבהלי מההלם הראשוני של הודו אם במקרה את מגיעה לשם.. - אחרי ההלם פשוט לא רוצים לחזור...קחי את הזמן שנטי שנטי...וכשתהיי שם כבר תדעי בדיוק על מה אני מדברת. נסיעה טובה ושיהיה לך רק טוב
ו-
גפן

fantom

New member
אנחנו נוסעים עכשיו../images/Emo47.gif

לשדה התעופה וחבל שלא תוכלי להשגיח עליי חשבתי , אני יודע ......בייבי סיטר דרך אגב גם אני עשיתי תאילנד הודו ונאפל והיה משהו לא נורמלי

Gefen

New member
100../images/Emo130.gif לשעה אני מוכנה..

לעשות לך בייביסיטר
בלי בישול ונקיון... גפן

inbale

New member
האמת שאני מוכנה לעשות את זה בחינם

כמובן בלי בישול ונקיון
נכון זאת הצעה מפתה????????

inbale

New member
מקסי נעשה עסק../images/Emo91.gif

תבואי אליי לנקות ולבשל ואני הולכת לשמור עליו.....מה דעתך?

MARMELAD

New member
אז לי יש עסק עבור שתיכן:

עינבל תשמור מקסי תבשל ותנקה ואני אקבל משכורת, ימי חופש, ובילויים ע"ח הבוס. הולך?

inbale

New member
מרמלדי

העיסקה בהחלט מקובלת עליי. לחצנו
על זה??? פנטי - הכל בסידר?? אולי מישהו מגלה לי איך מפעילים פה את המסנג´ר??? קיבינמטטטטטטטט

fantom

New member
מה ??? לא שמעתם?????../images/Emo47.gif

תימנים הם עם קמצן שקל לא תראו ממני....... רק הרבה חום ואהבה אז צר לי לאכזב אתכן וגם את מרמלד בנינו מרמלד, לא הייתה עושה את זה בחינם????? בשבילי?????? לא , אל תברח , סתם צחקתי נו , תחזור צחקתי באמת מרמלד???????

תותי-בת

New member
מוריקוש ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif מתוקה שלי!!!!! למרות שיצא לי "להכיר" אותך ממש רק היום אני גאה להגיד שאני "מכירה" אותך! את כזו מצחיקה ומקסימה!!! איזה כיף לפנטה שיש לו בת דוד/ה כמוך.. ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ומיותר לאמר שחבל שהנסיבות הראשוניות להשתתפות בפורום היו באשר היו... תבלי לך במזרח מתוקה! פזזי לצלילי המוזיקה הבלתי פוסקת! תאהבי! תעשי הרבה כיף כיף! שמחה ומאושרת בשבילך שאנשים בפורום הזה תמכו ונתנו הרבה תקווה, שרק נמשיך לעשות לאנשים ככה טוב על הלב! וכבוד לחבר´ה העוזרים שם... כבוד גדול!!! רק אהבה ../images/Emo97.gif-ית... שמרי על עצמך! ועדכני בכל דרך וזמן אפשריים! בריאה עליך ../images/Emo24.gif שלך תמיד ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif ליאת.

inbale

New member
דרך צלחה חמודה../images/Emo24.gif

תשמרי על קשר!!!! והעיקר תהני!!!!!

למעלה