אני עוזבת...

אני עוזבת...

אני לא טובה במכתבי פרידה. בעצם, אני כן, אני פשוט לא רוצה לכתוב לכן. אני נטשתי את הפורום, ואת הצ´ט כי נמאס נמאס לי. אין לי כוח לזה, לא אליכן ולא לדברים האלה. וזה לא קריז זמני, זה פשוט סגור אז כמו שאומרים - שלום. לכולן/ם אמן ו... אין לי מה להגיד. ילדת נצח

לונה..

New member
ילדה

למה את תמיד מעדיפה לברוח? למה תמיד לסגור עניינים? למה תמיד להשאיר עניינים לא סגורים? למה את לא מדברת? למה את לא מספרת? למה את לא מתייעצת? למה ולמה ולמה... זה כל מה שאני יכולה לומר... מה עובר עלייך, ילדה שלי? מה הקטע שהיה מקודם? בכל אופן, מקווה שתחליטי להישאר בסוף.. אגב, נורא נחמד לדעת שנמאס לך ממני.. לונה
ושבלולון אחרון

../images/Emo46.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif ילדת נצח ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo67.gif

הלוווווו??? ילדת-נצח? איפה הנצח? את שוברת הכל והולכת? לא רוצה ולא רוצה, לא רוצה ולא רוצה!! אני עצוף!

ילדת ../images/Emo23.gif תתת ../images/Emo23.gif תתת ../images/Emo23.gif

למי אני עוד יוכל לצעוק את זה בבואה לצ´ט...?
דניאל

inbal-d

New member
ילדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למה את עוזבת??? סתם כך בלי לומר סיבה??? מה זאת אומרת נמאס לך מהפורום ומהצ´אט? אנחנו לא מספיק מבדרות אותך? אנחנו לא בני אדם? אין לנו רגשות? אנחנו אוהבות אותךךךךךךךך אלללללללללללללללללללללללללללל תלכייייייייייייייייייייייייייי
עינבל בל בלון*

למעלה