אני עוזבת....

אני עוזבת....

חחח נראה לכם? הפורום רק נפתח... יקח הרבה זמן עד שתפטרו ממני
בכולופן יש לי יום ראשון טיול שנתי
ואני ממש מתרגשת.... זה הטיול השנתי האחרון שלי עם חברות שלי- שנה הבאה- כל אחת למגמה אחרת, משלה... וזה קצת עצוב... בכולופן, למרות שהפורום רק נפתח, הוא פשוט מקסים ולא רציתי להעלם סתם ככה
אני אחזור יום שני בערב, אבל אכנס לכאן רק יום שלישי ככה... ואני כותבת היום ולא יום שבת, כי אני רוצה גם להיפרד מכל הדתיים/דתיות של הפורום
אז ביי מדהימות שלי
תמשיכו להצביע הראל
ושמישהו אחר יפתח שרשורי בוקר הראלי, כשאני לא אהייה כאן

../images/Emo39.gif תהני מאמוששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאן את נוסעתת
מה... שנה הבאה את עולה לתיכון

כן ../images/Emo9.gif

ואני פשוט מתה מפחד. עוד פעם להתחיל בית ספר חדש, ילדים חדשים, מורות חדשות, הכל....

../images/Emo39.gif יווו... איון לך מושג עד כמה

אני מבינה אותך...... אני בחיים לא אשכח את המעבר שלי לתיכון... בחיייייםםםםםםם
זה היה הסיוט של החיים שלי
טיפ קטן בשבילך..... כל רגע.... אבל כל רגע והכי קטן... תנצלי עם חברות שלך..... זה ממש חשוב... ובקשר לטיולל..... תהני לך הכי שבעולם...... ואל תחשבי על הפרדה שלכם.. תחשבי על מה שעכשיו...

תודה מאמי ../images/Emo9.gif

זה לא ממש סיוט, אני גם קצת רוצה להגיע כבר לתיכון, אבל אני יודעת שאני אתגעגע
החלק היחיד שטוב כאן זה שכולנו הלכות לאותו תיכון.... אז לפחות אם לא אותה מגמה, אותו תיכון.... ותודה

../images/Emo39.gif שמרתי...

אבל את יודעת.... הן בתיכון אחד... ואני באחר.... אז הן מכירות כבר חברים משותפים... ולהן יש את הדברים שלהן... חברים שלהן.. חוויות משלהן... וזה לא כמו שהיה כשהיינו בחטיבה
...... מבינה
למרות.. שהן החברות הכי טובות שלי.. למרות שאנחנו מדברות פעם בחודש..

אויש... ../images/Emo10.gif

זה הכי עצוב בעולם.... אבל תראי- אם תתאמצו יותר- וכלו לשמור על קשר יותר חזק, תשתפי אותן יותר, תפגשו יותר, תעשו מאמצים....

אויש....

אבל יהיה בסדר.... אם זה באמת קשר חזק, הוא ישמר, גם אם ברופפות, אבל יום אחד, זה יהיה קשר חזק ואמיתי, תלמדו באוניברסיטה, הכל, אבל תמידתוכלו להיפגש, ולהיות השושבינות אחת של השניה

t0mi

New member
יאאאאאאאאאאאא את דומה

לי שתי טיפות מיםםםםםםםםםםםםםםםםם גם אני הולכת עם החברות שלי לאותו תיכון אבל לא לאותה מגמה!!!! אחותייי

t0mi

New member
את מפחידה אותיייייייייי

גם אני עולה לתיכון שנה הבאההה

למעלה