אני עוזבת!

snoopile

New member
אני עוזבת!

אוקי אני רציתי לבוא לפורום הזה כי אמרו לי שמאוד כיף.... האמתי שגם אין מה לשעות כי נגמר מיכאלה... לכולם פורצים וגם סתם משעמם... אני כותבת הודעת לשירשורים ולא עונים.. ממש משעמם פה.. אני מצא פורום אחר (לא לדאוג אני לא יעבור בחיים לפורום של השיר שלנ בלאההההה) כי אני עדיין מתה על מיכאלה... אם לא הייתם מתחילים ככה איתי אז נראה שהיה פה יותר כיף אז כמה דברים אחרונים אחרונים להגיד: א.מיכאלה שולטים ב.אין לי קשר לכל הפריצות ולווירוסים וכו וכו.... ג. הראל סקעת ה
ד. אפרת כהן ונתוש המלכים. ה. כדי לכם לארגן משהו יפה וחדש כדי שיהיה פה יותר כיף... ו. תתקשרו להצביע למיכאלה... אני לא זוכרת את המספר... תמצאו וותקשרו כיא אחרת השיר שלנ... בלאאאאה יזכו בתואר (וזה לא טוב כמו שאתם יודעים)...
וזהו אין לי יותר מה להגיד... בטח תגיבו ותקללו אותי אבל אני צודקת ואתם יודעים... תארגנו דברים יפים....... אולי הבוא לבקר אז האיי סי שלי הוא: טוב עזבו יפרצו לי אני מעדיפה שלא... אז זה הכל.. מקווה שתיהיה עוד עונה למיכאלה.. שמיכאלה תיזכה במסך הזהב... שיהיו עוד טלנובלות יפות..שהראל סקעת יצליח למרות שלא זזכה... היה כאן דינחמד.... סבבה...
תנו חיבוק ךשלום
מקווה שכל החדשים שיתטרפו... צליל לא תפריע לכם ........... בייייייייי חן

את תירגעי ימפגרת!

חצופה!!!!!!!!!!!את עוד מעזה להגיד משהו עליי?!?!?את זו שפורצת כאן לכולם?????? אני בשוקקק אלוהיםםם!!!

צלילושלמת כרגיל צודקת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

צלילללללל תראי מה כתבתי בהודעה למעלהההההה! זה חשובבבבב

ועוד היא מתפלאה למה אף חד לא עונה

לה! בואנה היא כ"כ סתומה..יאללה עופי כבר מפה...איך האמנתי לך.....שלום ולא להתראות! ואל תחזרי!!!

צלילושששששששששששששששששששש

אני לא מוכנה שתגידי משו כזה על צליל שומעת!?!?! גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

בדיוק מעיין!!! אנחנו אוהבים את צליל

לאומת זאת אותך.. טוב לא משנה בואו לא נכנס לפרטים..
אז בואי נגיד שאם יש לך בעיה עם צליל יש לך בעיה עם כולנו ברור?!!? יופי

אני יודעת שזאת את מאיושלמת../images/Emo99.gif

כשתבתי ת'הודעה צלילושלמת זה הייתה להודעה שצליל כתבה למעלה אבל ההודעה שלי ירדה חח............

למעלה