אני עוזבת...

טליטל1234

New member
אני עוזבת...

החלטתי לעזוב מסיבות אישיות... אני מתארת לעצמי שמי שזה באשמתו יודע... בכל מקרה-אתם אחלה!

B o N u s

New member
נו טלי!

אז כולה התחלתי איתך. למה את עוזבת אבל? נו בבקשה תישארי! בואי נשכח מה שהיה, לפחות בבקשה תביאי את התמונה של ירון. מה? את עוזבת בגלל ששלחתי לך תמונה? אם את כזאתי שבורחת בגלל ילדים מכוערים - אז אין לי מה להגיד לך. חבל שאת עוזבת ואני מצפה שתדברי איתי, בלי קשר לקשר בינינו. אם את רוצה אני אגלה לך מה שאת רוצה בקשר לפריצות שפרצתי ולכל מיני קודים באינטרנט רק תביאי תמונה של ירון דגן. טוב, אם את החלטת לעזוב בגלל שטות - בבקשה. אבל אני ממש לא אשם ואין לי מושג למה את מאשימה אותי. את כל כך יפה ועוד כל כך הרבה אנשים יתחילו איתך אז תברחי מהם? טל

ואווו טלל

הרבה זמן לא ההיתי פה וככה אתה מדרדר? אני מקווה שזה בצחוק מה שרשום שם

B o N u s

New member
לא זה לא בצחוק. הנוער של היום אוהב רק מראה

חיצוני וחבל. כנראה שבגלל זה שנייה אחרי ששלחתי לה תמונה שלי היא כתבה "אה.. טוב.. אתה שומע? אני צריכה ללכת.. בייייייי.." טל

yaelula94

New member
אווףף נווו

למהה לעזובב? מה אנחנו לא חמודיםםם? ../images/Emo3.gif

שירהמזה

New member
בגלל טל!

הוא פורץ ועושה דברים לא חוקיים וטלי לא רוצה להיות קשורה אליו... ואני באתי עם טלי ואני יעזוב עם טלי!!111

B o N u s

New member
כן בטח, רק בגלל זה עזבתן. עשי טובה, היא כתבה

לי בפרטי הכל. ולגבי הדברים הלא חוקיים, סתם עבדתי עליה שאני פורץ וזה - אין פה שום תוכנה ואין לי שום דוד, יש לי רק דודות. סתם עשיתי את זה בשביל להרשים אותה. יש לי תוכנה אחת במחשב והיא חוקית והיא בכלל לא קשורה ולא הזכרתי אותה בשיחה בינינו. התוכנה היא של משרד הפנים רק שתדעי לך ואני יכול לגלות בשנייה עלייך פרטים, איפה את גרה וכו' אז תיזהרי ותגידי את זה גם לחברה שלך. והיא כבר הודתה בפניי שהיא עזבה רק בגלל הכיעור שלי. וחוץ מזה יש לי חברה. טל

yaelula94

New member
תגידו לי מה נהיה?!?!

רוצות לעזוב,שיעזבו!!! לא שווה להתווכח על דברים כאלהה.... הפורום הוא אתר באינטרנט והוא לא אמור להשפיע על אף אחד לטובה או לרעה. הקשר,אם אני מבינה נכון,הוא וירטואלי בלבד ולא צריך לקחת אותו ברצינות שכזאת ואני למדתי את זה על בשרי! וחבל להתנהג כמו ילדים קטנים....

טליטל1234

New member
כן בטח...חברה...

עם חברה שלך אתה נפגש ביום שבת באתר הזה של ההכרויות? יא שקרן! שקרן סדרתי! וגם מכוער!!!! תחסמו אותו מהפורום הזה! הוא האחרון שצריך להיות פה! ובטח שלא אדום! ילד פשוט &$^%&^%$ אני לא רוצה לכתוב את זה בפורום.

B o N u s

New member
אוי, טוב אני את הלקח שלי כבר למדתי.

לא אמרת שאת עוזבת? ואין לי בעיה לפרסם פה את כל השיחה בינינו באייסייקיו, לא עשיתי כלום. לחסום אותי? XD על מה בדיוק? מה עשיתי רע בתפוז? אולי מחוצה לו, אבל בתפוז עצמו? ולך לא עשיתי כלום, חשבתי שסגרנו את העניין הזה! די כבר להוציא לי שם רע כי אני יודע להוציא לך יותר! את תגרמי לי לעזוב את הפורום ובהאשמתך הוא יתמוטט, אם זה מה שאת רוצה אני אורז מזוודה עכשיו. טל

Witchcrafts

New member
טוב, התייאשתי. ../images/Emo18.gif

עוד הודעה אחת בסגנון (לא אכפת לי מאיזה צד) ואתחיל להסיר הודעות בשרשור. אם רצונך לעזוב בגלל אי ההבנות הללו וההתלהבות של טל (שסך הכל מביע את הערצתו לדגן ואת הערכתו אליו. אני לא מבינה את פשר הגישה השלילית הזו. דברים שקורים מחוץ לכותלי הפורום – מקומם שם, לא פה), אז, אנא, אל תעשי מזה רעש ובטח שאין צורך לגרור את זה לחשיפות (אאוטינג) והפרת כללים (ניבולים וכד'). צורם לי שזו הבחירה שלך, אבל בכיף שיהיה לך. את תמיד מוזמנת לשוב אלינו. ../images/Emo140.gif

תראי איך את מתיחס לאנשים טלי

הט אז הוא לא מיקל לאויס מה יש ךף לא מתאים לך מובן די

Toft

New member
אתן יכולות פשוט להתעלם ממנו...

אין צורך לעזוב קהילה שלמה רק בגללו, נכון? אין לנו הרבה חברים קבועים וכשחדשים נרשמים הם תכף ומיד עוזבים, ועוד אתן מקורבים לירון דגן, הסיכוי האחרון שלנו לראות את תמונתו של המדובב שמאחורי מומין שלנו :) בכל אופן תזכרו שאתן תמיד רצויות פה, וחזירו אלינו בעתיד :) לדעתי אפשר לתת לטל הזדמנות שנייה או לפחות שיסביר את עצמו כמו שצריך, הסיפור באמת יצא משליטה וחבל...

למעלה