אני...עוזבת...

אני...עוזבת...../images/Emo7.gif

אני טסה ללונדון לכמה שנים... אם אתם שואלים אם אני יודעת אנגלית? כן כן בערך... אני לא מאמינה שאומרים לי את זה יומיים לפני... ככה עושים לי את זה... ועוד לעזוב אותכם... שאתם הייתם הכל בשבילי! לאורך כל הדרך! אני לא יודעת איך אוכל לעזוב אותכם... זה קשה לי...
סתאםםםםםםם נראה לכם?! אני כולה הולכת לשבועיים לארצות הברית לדודים חחחח אוהבת'ותכם
לינוי.

לאו14

New member
לינייייי מההה נורמליתתת?!!?../images/Emo141.gif

אתתת רוצההה הלרוגגג אותיי סופיתת?!?!!? מה יש פה לכולםםם?! למה כולם עושים לי התקפת לבב?!?!? אני נראת לכם ילדה בריאה?!?! [טוב..אני כן ברוך השם] ליניי תהניי יפהה שליייי ותנסיי לכתוב מדודים שלך אם יש להם מחשב!! אוהבתתת הכיייי הכייי בעולםםםם!!!

לאו14

New member
אוף../images/Emo7.gif../images/Emo141.gif

טוב..לא נורא.. העיקר שתהניי!!
מואההה מואהה
חולה עלייך!! מתי את טסה??

לאו14

New member
אויי.../images/Emo141.gif

אז תשתדלי לבוא ולהגיד שלום אחרון טוב?? איי לאבב יוו!!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifלינוייייייייייייייייייייי../images/Emo2.gif

את רוצה לעשות לי התקף לבבבב?! חח אז תהני מאממייייי.. וזתהייה לך חופשה מעוסבבה[זוכרת?!] חח אז המון המון שמחה[לא יודעת מה עובר עליי עכשיו].. ואני אוהבת אותך המון המוןןן אל תשכחי אותיי!! לורן

i love skat

New member
ממההה זהה?@#$@$ ../images/Emo210.gif

לינוי מתוקה..אם לא הייתי קוראת עכשיו את ההודעה שוב.. לא הייתי שמה לב לחלק הזה: "סתאםםםםםםם נראה לכם?! אני כולה הולכת לשבועיים לארצות הברית לדודים..." עשית לי התקף לב!@!# את לא מבינה.. טוב בובה, אז תהנייי המוווןן תחסריי לנו פה מאווודד!@# תשמרי על קשר!!!
אוהבים אותך המוווון..
ואני במיוחד..
אביב

חחחחח כפרעלייך סורי על ההתקף...

אם אני יכתוב פה אז זה יהיה באנגלית ולא תבינו כלום חחחח וגם אני אוהבת אותכם מאדדדדדדדדדד!! וגם אתם תהיו חסרים לי מאדדדד!!! אוהבת'ותכםםם!!

מאמי ../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

הבהלת אותי ממש!!!!
ועכשיו אחרי שנרגעתי.. (
) - איזה כיף לך!!!! תהני הכי שבעולם!!!
נתגעגע ממש ממש

simhit

New member
לינויוששש הבהלתת אותיי ../images/Emo13.gif

חחחחח שלא תעשי את זה שוב!!
אני יתגעגע אליךךךך המונייייייייייייייייייייייםםםםםםםםם תהיי חסרה לנו כאן מאודדד אבל הכי חשוב שתהניייייי!!
אוהבת הכי הכי הכי בעולםםםםםם!
שמחית.

למעלה