אני עוזבת תפורום ואתן יודעות למה!
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/10/04 #22 עכשיו אני יודעת מאיפה מוכרת לי!!!! על היית בסט של אושן 12!!חחח ובבית של אורלנדו?חחחח היית מתה...!!!
פ פרפר16 New member 27/10/04 #4 די בגלל שאת ממציאה שקרים בתקווה ש.. שנקנא את לא היית בבית של אורלנדו ודי לפתוח הודעות חדשות
• •°•LaLa•°• New member 27/10/04 #6 ../images/Emo39.gif מאוד מאוד מאוד משעשע...פפחחחח עכשיו אני באמת לא מאמינה.. קודם כל לא יכול להיות שביקרת בסט שנה שעברה..כי את אושן 12 מצלמים רק השנה!!! וגם שם זה כבד מידי?? פפחח
../images/Emo39.gif מאוד מאוד מאוד משעשע...פפחחחח עכשיו אני באמת לא מאמינה.. קודם כל לא יכול להיות שביקרת בסט שנה שעברה..כי את אושן 12 מצלמים רק השנה!!! וגם שם זה כבד מידי?? פפחח
ל לירונילה היחידה New member 27/10/04 #12 מהההה?? :0 אני לא מאמינה שהאמנתי לה..!! אני גם בפורום בראד פיט..והיא כתבה גם שהיא פגשה אותו..לא יכול להיות..איזה שקרנית!! אני לא מאמינה איזו מטומטמת הייתי ..
מהההה?? :0 אני לא מאמינה שהאמנתי לה..!! אני גם בפורום בראד פיט..והיא כתבה גם שהיא פגשה אותו..לא יכול להיות..איזה שקרנית!! אני לא מאמינה איזו מטומטמת הייתי ..
ל לירונילה היחידה New member 27/10/04 #23 לא היא בכלל לא דיברה איתי על זה.. ואופיר אם את קוראת את זה..חבל ששיקרת ..באמת, אם זה לא קרה אז למה סתם להגיד? \: ככה לא נקבל אותך יותר טוב..עם שקרים, את צריכה להיות עצמך בלי שקרים ושטויות..באמת חבל ,האמנתי לך..
לא היא בכלל לא דיברה איתי על זה.. ואופיר אם את קוראת את זה..חבל ששיקרת ..באמת, אם זה לא קרה אז למה סתם להגיד? \: ככה לא נקבל אותך יותר טוב..עם שקרים, את צריכה להיות עצמך בלי שקרים ושטויות..באמת חבל ,האמנתי לך..
• •°•LaLa•°• New member 27/10/04 #27 ../images/Emo39.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נכון....חבל...שקרים מתגלים בסוף...