אני עוד לא מתערבת...

t@gel

New member
אני עוד לא מתערבת...

מי שרוצה להגיב על הודעתו של הולדן... מוזמן להמשיך... אני בינתיים מחכה לתגובות! ואם יש לכם רעיונות...אדרבא...

אז תתערבי

אני חושבת שאת כן צריכה להתערב וכן למחוק אותו מהפורום כי הוא ממש דביל אם הוא כתב את מה שכתב אין לו מה לחפש כאן אצלנו גם ככה הרגישות כאן גבוהה מאוד אז יאללה תעיפי אותו ויפה שעה אחת קודם@@@@

t@gel

New member
חברי הפורום הכנסו נא בבקשה H-(

רונה מתוקה... אני אינני מעיפה איש מהפורום... זהו פורום פתוח לקהל הרחב, בדיוק כמו כל פורום אחר בתפוז. אם הודעתו של הולדן ראוייה להמחק או לא...זה נתון לשיקולכם בלבד. כמנהלת הפורום אני לא מוצאת שום סיבה למחוק את הודעתו שכן היא לא כוללת דבר שיטנה, קללות, הסתה או נאצה. אין שם משום פרסומות. אין שם מספרי טלפון או כל פרט מזהה אחר העלול לפגוע בכבוד האדם וחרותו... כמשתתפת בפורום הזה, אני לא רואה סיבה אשר בגינה הייתי ממליצה על מחיקת ההודעה, שכן ההודעה הזו פתחה כאן פתח לדיון בנושא הפרעת אכילה. טרם הגבתי להולדן. אני ממתינה לתגוגות נוספות לפני שאגיב... אל תשכחו שאני אחת מכם ותפקידי הניהול הינם אדמניסטרטיביים בלבד. את הפורום הזה מנהלים כל המשתתפים..לא רק אני. תפקידי כאן הוא לנקוט בצעדים על פי שיקול דעתי. אוהבת ועדיין ממתינה לתגובות... תגל, מנהלת הפורום

שלום.

אני מאמינה שאנחנו, וכמו שאני ועוד עשו, צריכים להסביר לו שדבריו פוגעים. שכאן לא המקום לביקורתיות. אם דבריו נבעו מתהייה או חוסר הבנה של הבעיה, אז שוב, מקווה שמה שכתבנו יבהיר לו את העניין. זאת עדיין מדינה דמוקרטית, עם זכות להבעת דעה. ולא משמידים רעיונות של אנשים אחרים. ניב

למעלה