אני עובר

baruch kass

New member
אני עובר

החורף הזה סידר לנו מה אני אגיד לכם כבישים קצת מלוכלכים,שברי ענפים וזרדים,אבנים שפיציות וחברה צעירים שגומרים לילה אפוף אלכוהול ומעיפים את הבקבוק אל מעבר לחלון הרכב ומנתזים את השברים לכל עבר, כאילו חווים איזה עונג. הצמיגים שלי כבר לא עומדים בזה,העניין גדול עליהם הם מתפוצצים,נקרעים,נסדקים, פשוט נכנעים, ולא משנה אם קוראים להם בסיומת פרו,התקפי,ארבע עונות, או לא משנה מה. לך אין שם אקרא לך ניילון, גם המחיר שלך היה מבייש רוכב כביש מלרכוש אותך שהרי גזע בזבזן בן בזבזן אנו, אמבוריסיו יכול רק לקנא בך אתה יש לך סגנון,יש לך "שארם" אני עובר אליך צמיג חדש שלי,חבר נאמן תהיה לי, מחוספס כמו ידיים של טייח טריפולטאי עתיר קירות עם זיפים כמו של מאפיוזי איטלקי עבה כמו בחורה טובת מראה שנוגסת בבורגר 400 גר',אח אלוהים, עם מותניים עטורות חישוק ברזל כמו גבירה הלובשת מחוך לרכב עליך זה כמו חלום ולא מעניין אותי מה יחשוב על זה איזה חילזון אפוף לחות מעצם העונה אף לא סוחר ארז עץ לבנוני ישכנע אותי כי יש משהו הדומה לך וגם אם אלך בגיא צלמוות ואיזה טרולית תעצור אותי לרגע לא תשיח את דעתי התמימות שלך מזכירה סוסה ערביה טהורת גזע (אוי איזה יופי יש להם) שמתנתקת מהזדווגות רק כדי להרגיש את החדירה ולו רק פעם נוספת, מי שלא ראה לא מבין, הצלילים המחוספסים הבוקעים מגילגולך מזכירים לי איך בכיתות י' יא' ההיתי בחדר ומהפטיפון והמחט היו מתנגנים מרקיורי,ג'אגר,סטיוארט,קנופלר,פרינגסטין, ושאתה מנסה לשחק אותה יענו מתקדם (מהיר) אתה דומה לדוראן דוראן,דאפש-מוד וסנדרסון אח אלוהים. או אלוהים כמה כבד ככה טוב לפחות לחורף גם ככה בג'ארגון קוראים לתקופה תקופת אימונים אז אין במי להתחרות

למעלה