אני עדיין פה

אני עדיין פה

סובלת מנדודי שינה קשים... מה שהוביל אותי לתהות לגבי המסקרה החדשה של לנקום, זאת שרואים בפרסומת כאן למעלה - זה נראה כאילו הריסים מודבקים. זה אמיתי? מישהי ניסתה?

NishMa

New member
אם כבר שירשור לילה..

שלום :) מציץ פה לעיתים פורום טובמאוד, כל הכבוד.. כבר קניתי כמה דברים בהשראה.. מצטער שנדדחפתי לשירשור .. לילהטובב :)

lady h

New member
קרן, כנסי לאתר של לנקום דרך

קליק על הפרסומת, תמלאי פרטים ואולי תקבלי דוגמית מסקרה חינם הביתה. זה תקף ל2000 הראשונות שימלאו פרטים.

lady h

New member
סליחה../images/Emo140.gif

כנראה בלבלתי אותך עם מישהי אחרת.

a white swan

New member
לא ניסיתי אבל..

עד עכשיו השתמשתי רק במסקרות של לנקום(זאת העבה מעולה)אז יש לי הרגשה שהחדשה טובה.. למרות שניסיתי את לוריאל היום והיא ממש מעולה!לא פחות מלנקום..

In Limbo

New member
בדיוק היום הסתכלתי עליה

הסתכלי גם על המסקרה הכפולה וגם על הלאש ארכיטקט. שתיהן נראו לי לא משהו בכלל.. אולי זה בגלל שזה טסטר אז הוא נהרס קצת? הסיבים במברשת נראו נורא קטנים.

מוזר

אני משתמשת במסקרה הזאת נראה לי מאז שהיא יצאה, ואני מאד אוהבת אותה. הרבה שואלות אותי איזו מסקרה זו, כי הן אוהבות איך שהיא נראית עלי. ובכלל, אני מסתדרת מצוין גם עם המסקרות האחרות של לוריאל. תנסי אותה, היא שווה את זה. (דרך אגב, קראתי פעם בעיתון סקר ענק שירין שחף ערך על כל המסקרות שיש בשוק, הוא בדק אותן בכל מיני קריטריונים, והמסקרה הכפולה של לוריאל היחידה שקיבלה אצלו ציון 10. הלוואי שהייתי זוכרת באיזה עיתון זה היה, הייתי מנסה לחפש לכן את זה). יום מצוין!!

לולהההה

New member
גם אני..../images/Emo20.gif

כשמסקרה הדו צדדית רק יצאה ראיתי תוכנית של אודטה והיה פינה של מסקרות והמאפר הזה מהמפך לא זוכרת איך קוראים לו המליץ עליה וממש שהיא יצאה כבר הלכתי לקנות אותה מתה עליה ממש מעולה

girl111

New member
לא ניסיתי לנקום, אבל...

אני מאד אוהבת את המסקרה של מייביליין- לא מחליפה אותה באף מסקרה אחרת. למען האמת, מסקרה זהו האיפור היחיד שאני שמה על הפנים, ואיך שניסיתי את המסקרה של מייביליין, החלטתי שזהו
אגב, גם המסקרה של לוריאל טובה (הן די דומות באפקט), ואני אוהבת את המסקרה העמידה במים (לכל מקרה שרק יבוא )

למעלה