אני עדיין מתבוננת בנשים באוטובוס וכו'

אני עדיין מתבוננת בנשים באוטובוס וכו'

ומנסה לקרוא בפנים שלהן אם הן תחוללנה משהו חשוב בחייהן. האם הארשת שלהן עירנית? האם יש איזה חיוך של נצחון, של בטחה?
ואני מציינת לעצמי די בעצב שלא, לרובן המכריע ארשת די סתמית, לא אינטליגנטית, בלי שום אש פנימית.
טוב, נו, אולי צריך לבקר קצת באוניברסיטאות (או בבתי ספר תיכוניים.....) ולהתבונן סביב.

וכשהן מסתכלות עליך הן רואות ארשת עירנית ואינטליגנטית?

או סתם מבט ביקורתי וממורמר

ביקורתי? ממורמר??? הבנת הכל עקום.

אני מסתכלת בהן במבט שוחר טוב.
ואני מקווה, אינטליגנטי.

ראשית,

את מוזמנת לקרוא טמבל לחברייך. בטח לא לי.
&nbsp
שנית,
את מקבעת נשים על סמך מבט אחד בעיניים שלך. אין לך ולו שמץ של מושג מי הן ומה הן.
צייני את מה את עושה שהופך אותך לכזו נעלה מהן.
אם יש משהו שאני מתעבת בבני אדם, זו העליבות בכל מיני אמירות סטיגמטיות חסרות בסיס.
&nbsp

בחיי,

את טרול שכותב בשפה גבוהה.
&nbsp
אז מה אמרנו שעשית עבור נשים? עבור אנשים בכלל?
עשית *משהו*, מלבד כתיבה כאן בפורום?
נסי לענות לי על השאלה לרגע בלי לדחוף את כל הביוב שלך פנימה.
&nbsp

מגעילה. אייג'יסטית מגעילה.

מה את בכלל יודעת על אנשים מבוגרים, מה את יודעת עלי , ואיך נראה גופי. מגעילה ומטומטמת.
אגב לפי דרך כתיבתך ולפי הניק שלך אפשר לדעת עלייך דברים. לא לטובתך.

את טוענת להיותך פמיניסטית?

את יודעת לקלל היטב, זה הדבר היחיד שבטוח לגבייך.
&nbsp
הדיון הזה יכל גם להתפתח למקום לגמרי אחר.
חשבת על האופציה הזו במקום שוב ושוב להתייחס אליי אישית כאילו שאני הנושא?
(למשל: מטריד אותי שמעט נשים פועלות עבור הקידום שלהן, כיצד ניתן לדעתכן לקדם אותן נשים מיואשות וכו' וכו')
&nbsp
&nbsp
&nbsp

א. למדתי לקלל מבני העדה שלך, שמסתובבים בהמוניהם בשכונה שלי.

אני מאמינה בעין תחת עין.
אשר לפמיניזם, למדתי סוף סוף לא לפרגן אוטומטית ובאופן כללי לכל הנשים באשר הן. יש נשים ארסיות ומגעילות. ויש גברים טובים, חכמים ונעימים. להתייחס לאדם האינדיבידואלי.

בני העדה שלי. כן, מי הם?

ודאי נחותים מהעדה שלך.
&nbsp
ושוב, סוטה מהדיון. את שמה לב לזה בכלל?
מה רצית שיגיבו לך על ההודעה הראשית?
"כן, גם אני רואה נשים והן נראות לי אהבלות לגמרי"?
&nbsp
&nbsp

בני העדה שלך - ברור לפי הניק שלך, צועניה אדומה.

ואני לא מבינה למה הגב' "מאדאם" ואת נזעקות, בלי להבין, בלי לנסות לשקול ולהבין מה שאני כותבת.
מה ההיזעקות האוטומטית הזו, מן המעיים, שאנשים די חכמים כבר כינו את שכמותה "תגובה פבלובית"?

catchet

New member
בנות אתן מקללות על גבי הפורום

זה לא מקובל עלי.

לדעתי שתיכן מספיק אינטלגנטיות בשביל לא להיגרר לקללות

פנתרית

אם ככ הרבה פעמים "לא מבינים" את מה שאת אומרת, אולי הבעיה היא אצלך?

אני מניחה שכאשר

כתבת את ההודעה הראשית, רצית לעורר שיח, נכון?
באוניברסיטה ובאקדמיה בכלל הרבה יותר קל להיות עם אש בעיניים כי זו האווירה המקיפה אותך, לרוב.
יש הרבה אנשים צעירים שמתחילים את חייהם ועדיין לא הספיקו להתייאש ממשכנתאות, מילדים צורחים ומעבודה שוחקת.
אז אני שואלת אותך ללא טיפת ציניות, איך אפשר לעורר לדעתך את האש הזו באנשים מבוגרים יותר?
ובנושא הספציפי לפורום- נשים שכבר אינן צעירות כל כך, אבל בהחלט יש להן עוד שנים לחיות ולשפר את איכות חייהן.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

כפי שכתבתי, לדעתי לכל אחת ואחד יש כשרון מסוים, נטיה מסוימת

אני מאמינה שכל אחת יכולה לחולל משהו יפה ובעל ערך. ועצוב לי, מה עצוב לי, שאצל כ"כ הרבה (א)נשים היכולת הפוטנציאלית המסוימת אינה מתממשת. וזו לדעתי אשמת החברה , אשמת מערכת החינוך שהוקמה .
אמנם יש חוגים לילדים (לא מספיק מגוונים לדעתי) ויש מתנ"סים , גם למבוגרים. ואכן, בהם אנשים מבטאים כשרונות. כנראה לא מספיק. הייתי רוצה שהרוח הכללית שתשרור בחברה תעודד כל אשה ואיש ללכת אחרי נטייתם המיוחדת ולהגשים.

למעלה